BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.427,11
HABER /  DÜNYA

Yola devrilen trafo korkuttu

Trabzon’da Değirmendere mevkii Maçka yolu üzerinde bir kamyonun aydınlatma ve trafo direğine çarpması sonucu yola devrilen beton direk sürüc...

Abone ol

Trabzon’da Değirmendere mevkii Maçka yolu üzerinde bir kamyonun aydınlatma ve trafo direğine çarpması sonucu yola devrilen beton direk sürücülere korku dolu anlar yaşattı.
Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Değirmendere mevkiinde Şerif S. yönetimindeki 61 K 6493 plakalı kamyon, önünde ilerleyen 61 DE 792 plakalı otomobile çarpmamak için kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı. Çarpma sonucu beton direk yolun ortasına devrilirken, kablolarda park halinde ve seyir halindeki araçların üzerine düştü. Kısa süreli trafoda meydana gelen yangın söndürülürken, olay sırasında trafiğin yoğun olmaması büyük bir faciayı önledi.
Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazada maddi hasar meydana gelirken, yol trafiğe yaklaşık 2 saat kapandı. Olay yerine gelen ÇEDAŞ ekipleri elektriği keserek yolda bulunan kabloları topladı. Öte yandan, arabaların üzerine düşen elektrik kablolarının sokakta bulunan esnaf tarafından çıplak elle tutulup yola atılması dikkat çekti.
(İHA)