BIST 9.074
DOLAR 32,32
EURO 35,09
ALTIN 2.301,45
HABER /  GÜNCEL

Yol durumu D 100 Bolu geçidi kapandı mı?

Son yol durumuna göre TEM D 100 yolu Bolu Dağı geçinde trafik aksamaya başladı. Bolu dağı geçidinde görüş mesafesi 30 metreye indi.

Abone ol

Kar yağışının etkili olduğu yerlerde yol durumu nasıl? D-100 karayolu ve TEM otoyolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı etkili oluyor.

Bolu Dağı'nda akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle görüş mesafesinin 30 metreye kadar düşmesi sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Yağış, özellikle D-100 karayolunun Heyelan, Bakacak, Karanlıkdere, TEM otoyolunun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli kesiminde etkili oluyor.

bolu-daği-geçidi-d-100-yol-durumu.jpgKarayolları ekiplerinin karla mücadele çalışması yaptığı Bolu Dağı D 100 yolu güzergahında, trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

KARAYOLLARI YOL DURUMU

Öte yandan Karayolları Genel Müdürlüğü'nden gelen son rapora göre bazı yerlerde yol yapım, bakım ve onarımı nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Konya-Seydişehir yolunun 7-9. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Kayseri-Nevşehir devlet yolunun eski Boğazköy Kavşağı mevkisindeki Boğazköy köprülerinin yıkımı ve yenilerinin yapımı çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatılacak. Söz konusu çalışmalar nedeniyle Kayseri-Ankara-Kırşehir ve Kayseri-Niğde arası trafik; Organize Sanayi Kavşağı'ndan kuzey çevre yoluna, Niğde-Kayseri ve Ankara-Kırşehir-Kayseri dönüş trafiği ise K1 Kavşağı'ndan kuzey çevre yoluna aktarılacak.

Emirdağ-Bolvadin yolunun 11-14. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 10.00-14.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.