BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.498,57
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YÖKDİL sınav sonuçları 5 Kasım 2017 adaylar sonuçları bekliyor

YÖKDİL sinav sonuclari ne zaman aciklanacak 5 Kasım'da yapılan YÖKDİL ile ilgili heyecanlı bekleyiş başladı. YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı mı YÖK son durum ne diyor binlerce kişi tarafından merak ediliyor.

Abone ol

Binlerce adayın girdiği YÖKDİL sınav sonuçları her an açıklanabilir. 5 Kasım tarihinde yapılan YÖKDİL sınav sonuçlarını bekleyen adaylar Twitter'da deyim yerindeyse isyan bayraklarını çekti. Peki YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar internethaber'de.

Akademisyen olmak isteyen adayların girdiği YÖKDİL sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Adaylar yaptıkları paylaşımda uzun zamandır YÖKDİL sınav sonuçlarını beklediklerini duyurdular. Geçen sınav sonuçlarına baktığımız zaman 20 gün içinde açıklanmıştı. Bu yıl da sınav sonuçlarının 22- 23 Kasım arasında açıklanması bekleniyor. 

YOKDİL SINAV SONUÇLARI yokdil.gov.tr SORGU EKRANI

Herkes merakla YÖKDİL sonuçlarını beklerken yokdil.gov.tr sitesine baktığımız zaman konuyla ilgili herhangi bir açıklama göremiyoruz.

YÖKDİL BARAJ PUANI KAÇ?

İlgili mevzuat ile ilgili düzenlemelerimizde olduğu ve YDS sınavında uygulandığı gibi, doktora başvuru sürecinden en az 55, doçentlik başvuru sürecinde de en az 65 olması gerekecektir.