BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Yok böyle düğün! Dolarlar havada uçuştu

Ünlü türkücü Bülent Serttaş oğulları Emir ve Bahadır'a dillere destan bir sünnet düğünü yaptı. Ünlülerin akın ettiği düğünde dolarlar havada uçuştu.

Abone ol

Bülent Serttaş, oğulları Emir ve Bahadır’ın sünnet düğününü önceki akşam Ataköy Hyatt Otel’de yaptı. Dolarların havada uçuştuğu düğüne, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Hürriyet'in haberine göre, aralarında Nur Yerlitaş, Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, ve Özlem Yıldız gibi ünlü isimlerin olduğu düğünü Sibel Can şarkıları ile şenlendirdi.

Kokteyl alanından salona geçen davetlileri mehter takımı karşıladı. Ardından sahneye Sibel Can çıktı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin görüntü almamasını istedi.

Sanatçıyla konuşan Serttaş durumu tatlıya bağlandı. Fotoğraf çekilmesine izin veren Can, “O zaman rica ediyorum, yakınıma gelmesinler uzaktan çeksinler”  dedi.

DÜĞÜNDE DOLAR YAĞMURU

Can’ın hareketli şarkılarıyla coşan konuklar kendilerini sahneye attı. Sahnede göbek atan isimler arasında Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, Nur Yerlitaş ve Özlem Yıldız da vardı.

Göbek atan konukları Serttaş’ı eşi dolar yağmuruna tuttu. Nur Yerlitaş, “Lütfen dolarlar atılırken çekilen fotoğrafları silin, ben dolar atılsın istemedim” diye gazetecilere ricada bulundu. 

 

Yerlitaş daha sonra göbek atmaya devam etti.