BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35
HABER /  GÜNCEL

Yok artık! Gelin damadı düğün yerinde soydu!

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde İsmail Çay, isminin Zeynep Bozkurt olduğunu sandığı kadınla evlendi. Düğünde 60 bin liralık takı takıldı. Düğün devam ederken gelinin akrabaları takıları alıp ortadan kayboldu. Jandarma geldi gelini gözaltına aldı. Savcılıktan serbest bırakılan gelin de sırra kadem bastı...

Abone ol

SAHTE gelinlerle dolandırıcılık sıradan bir olay haline gelirken bu sefer dolandırıcılar işi iyice abarttı. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, hayatının en mutlu gününe hazırlanan İsmail Çay (27), isminin Zeynep Bozkurt olduğunu söyleyen kadınla düğün yaptığı sırada hem gelinin akrabaları olduğu söylenen kişilerce soyuldu. Jandarma düğün yerinde gelini gözaltına aldı ancak savcılık serbest bıraktı. Ardından gelin de ortadan kayboldu...

100 BİN LİRA MASRAF YAPILDI... Damat İsmail Çay ve ailesi, düğün için 100 bin lira masraf yaptı. Düğün tarihi ise 26 Ağustos olarak belirlendi, gün gelip çattı. Düğün için artık her şey hazırdı. Misafirlerin gelmesiyle de tören başladı. Damat İsmail Çay ve ailesi düğünde her şeyden habersiz doyasıya eğlendi.

60 BİN LİRALIK TAKI TAKILDI... Takı merasimi sırasında da geline 60 bin lira değerinde altın takıldı. Damat, düğün bittiğinde ise gelinin akrabalarını göremedi; üstelik takılan takılar da ortada yoktu. Düğündeki misafirler de ne olup bittiğine bir türlü anlam veremedi. İsmail Çay, dolandırıldığını anladı ve hemen durumu jandarmaya bildirdi.

JANDARMA DÜĞÜN YERİNDE GELİNİ GÖZALTINA ALDI... Düğün yerine gelen jandarma ekipleri, hemen sahte ismi Zeynep Bozkurt olan kadını gözaltına aldı. Kemaliye Jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınan kadın, ardından da Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Kadın, burada yapılan tahkikatların ardından serbest bırakıldı.

DOLANDIRICI GELİN ORTADAN KAYBOLDU... Dolandırıcı kadın, daha sonra da izini kaybettirdi. Damat, isminin Zeynep Bozkurt olmadığını öğrendiği kadının serbest bırakılması ve ardından da takılarla birlikte kayıplara karışan akrabalarının yanına giderek izini kaybettirdiğini öğrenmesiyle ikinci bir şoku yaşadı.

BEN YANDIM BAŞKALARI YANMASIN... İsmail Çay, "Aileler vasıtasıyla görüştük, evlenmeye başvurduk, nikahımız kıyıldı ve düğünümüz başladı. Düğünün sona ermesine kadar karşı tarafın dolandırıcı olduklarını bilmiyorduk. Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın; adalet yerini bulsun" dedi. Düğün görüntülerinde de sahte gelinin akrabalarının gelinin yanından bir an olsun ayrılmadığı ve düğün merasiminin başlangıç dansında sahte gelinin damada karşı soğuk tavırları da dikkat çekti.