BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.429,71
HABER /  GÜNCEL

Yoğun kar yağışı yol trafiğe kapandı araçlar geri gönderiliyor

Kar yağışı nedeniyle sürücüler de zor anlar yaşıyor. İzmir-Manisa karayolu trafiğe kapandı. Kar lastiği olmayan araçlar geri gönderiliyor.

Abone ol

Türkiye yoğun kar yağışı altında...Etkili olan kar yağışı nedeniyle İzmir-Manisa karayolu trafiğe kapandı. Kar lastiği olmayan araçlar geri gönderilirken bazı ilçeler de ise kriz masası oluşturuldu.

İzmir-Manisa karayolu üzerinde bulunan Sabuncubeli kavşağında yoğun kar yağışı nedeniyle yol trafiğe kapandı. Kar lastiği olmayan araçlar geri gönderiliyor.

KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

İzmir'in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde kar yağışı etkili oldu.

Kiraz'da akşam etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri, kar temizleme çalışması başlattı. Kiraz Belediyesi, yoğun kar yağışından dolayı kriz masası oluşturdu.

Belediye Başkanı Saliha Özçınar, yoğun kar şartları altında Kiraz halkını mağdur etmemeye çalıştıklarını belirterek, "İğdeli ve Taşlıyatak mahallelerimizde şiddetli kar yağışı nedeniyle ana yollar ulaşıma kapalı. Fen İşleri ve Karayolları ekiplerimiz yoğun şekilde çalışıyor." dedi.

Ödemiş ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri, Horzum, Demirdere, Hamamköy, Gölcük, Hacıhasan ve Kemer mahallelerinde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Bazı vatandaşlar, kar topu oynamak için sokaklara çıktı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, yaptığı açıklamada, "Yılbaşını kar altında geçirmek isteyenleri Gölcük'e bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde Gölcük'ü, Ödemiş’in gözde dinlenme tesisi haline getireceğiz." ifadelerini kullandı.