BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28

Yoğun kar yağışı var! Okullar tatil mi?

Yoğun kar yağışı var! Okullar tatil mi?

Okullar 14 Aralık 2016 çarşamba günü tatil mi? Yoğun kar yağışı nedeniyle Valiliklerin kar tatili yayınladıkları iller açıklanıyor. İstanbul ve Ankara'da tatil değil. Bursa, Balıkesir ve Kayseri de bekliyor.

Yoğun kar yağışı var! Okullar tatil mi?

Okullar bugün yani 14 Aralık 2016 çarşamba günü tatil mi sorusuna 20'yi aşkın ilden tatil kararı geldi. İstanbul, Ankara, Kayseri ve Bursa başta olmak üzere bir çok ilde eğitim devam ederken, Sivas, Tokat, Yozgat, Karaman, Konya gibi bir çok ilden kar tatili haberleri var.

Yoğun kar yağışı var! Okullar tatil mi?

SAKARYA'DA OKULLAR TATİL Sakarya'da kar yağışı nedeniyle kent genelinde taşımalı sistemle eğitim veren okullarda bugün eğitime ara verilecek. Valilikten edinilen bilgiye göre, kentte akşam saatlerinde kentte etkili olan kar yağışından dolayı herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için Adapazarı, Serdivan, Karasu, Ferizli, Söğütlü, Hendek, Akyazı, Karapürçek, Sapanca, Arifiye, Pamukova, Geyve, Erenler, Kocaali, Kaynarca ve Taraklı olmak üzere tüm ilçelerde, taşımalı sistem kapsamındaki öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi.

Yoğun kar yağışı var! Okullar tatil mi?

TUNCELİ OKULLAR TATİL OLDU Tunceli'deki kar yağışı sebebiyle kentin Pülümür, Hozat, Mazgirt, Ovacık ve Nazımiye ilçelerinde bugün eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kent genelinde dün gece başlayıp halen etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla Pülümür, Hozat, Mazgirt, Ovacık ve Nazımiye ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün bir gün süreyle ara verildi. Kent merkezinin yanı sıra Pertek ve Çemişgezek ilçelerinde ise eğitimin devam edeceği belirtildi.

Yoğun kar yağışı var! Okullar tatil mi?

ERZURUM TATİL EDİLDİ Erzurum'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yaşanan tipi ve kar yağışı nedeniyle anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim öğretime bugün ara verildiği bildirildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bugün idari izinli sayılacağı duyuruldu.