BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
HABER /  GÜNCEL

Yoğun bakımda skandal olay!

Yoğun bakımda skandal! Trafik kazasında ölen kişiyle tedavi gören kişiyi birbirine karıştırdılar.

Abone ol

İNTERNET HABER- Balıkesir'de bir hastanede inanılması güç bir olay yaşandı. Hastanenin yaptığı yanlış hasta kendine geldikten sonra anaşıldı. Bu haber bir aileyi sevince boğarken, başka bir aileyi de yıktı.

14 Ağustosta yaşanılan kazada yaşamını yitiren 3 kişiden biri olduğu zannedilen 21 yaşındaki kızın yaşadığı, kimliği yaşıyor zannedilen kadının öldüğü ortaya çıktı.

Buse Balcan'ın kuzeni 'Aysel Balcan'la (38) karıştırıldığı ve Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaklaşık 17 gündür tedavi gördüğü bildirildi. Kazada ölen 3. kişinin Aysel Balcan olduğu ve kimliklerin karışması nedeniyle 'Buse Balcan' diye İstanbul'da toprağa verildiği de belirlendi.

KİMLİKLER KARIŞTIRILDI

Habertürk'ün haberine göre yoğun bakımda günlerce yüzü sargılı ve şiş biçimde 'Aysel Balcan' kimliği ile yatan kazazedenin, kendine geldikten sonra, ortada bir karışıklık yaşandığı anlaşıldı. Hemşirenin kimliğini sorması üzerine, çenesi kırık olduğu için konuşamayan ağır yaralı kazazede, kendisine uzatılan bir kâğıda "Ben Buse Balcan'ım" diye yazdı. Bunun üzerine kazanın ilk gününden beri hastanede refakatçılık yapan Aysel Balcan'ın eski eşi Yaşar Karakaya yoğun bakıma çağırıldı.

ÖLDÜKLERİ KIZLARININ YAŞADIĞINI ÖĞRENİNCE

Karakaya, teşhis için girdiği yoğun bakım ünitesinde büyük bir şok yaşadı. Karakaya, günlerdir hastanede eski eşi ve 2 çocuğunun annesi zannettiği kişinin, Buse Balcan olduğunu gördü. Haberi alan Buse'nin ailesi de, kara toprağa verdiklerini sandıkları kızlarının yanına koştu.