BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,52
HABER /  SAĞLIK

Yoğun bakımda kebap keyfi yaktı

Özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntülerde görevlilerin kebap yemesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Abone ol

Elazığ'da bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen, 'yoğun bakımda kebap yeme' görüntüleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

SAĞLIK BAKANLIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI!

Gazeteci Burhan Akdağ'ın paylaştığı görüntülerde, yoğun bakımda çalışan personelin kebap yediği anlar yer alıyor. Sosyal medyadaki görünler üzerine Sağlık Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

SOSYAL MEDYADAN SERT TEPKİ

Bir sehpa üzerine serilen gazetelerin üstüne konulan kebabı görevliler afiyetle yerken arka planda ise ameliyattan çıkmış bir hastanın kendinden geçmiş görüntüsü yer alıyor. Fotoğraflara sosyal medyada çok sert tepkiler geldi.

27404892.jpg

HASTANEDEN AÇIKLAMA
Elazığ'da özel bir hastanede yoğun bakımda yemek yerken çekilen fotoğraf nedeniyle hastane yönetimi tarafından açıklama yapıldı. Hastane yönetimi personelin yaptığının kabul edilemeyecek bir durum olduğunu ve gerekli ceza-i işlemi uygulayacaklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada,"14.01.2015 tarihinde hastanemiz bünyesinde çalışan personelimizin yemek yenmemesi gerekenbir alanda yemek yediği ve bu kabul edilemeyecek durumu çekmiş olduğu bir fotoğraflasosyal medyada paylaştığı tespit edilmiştir. Bu durum üzerine , hastanemiz yönetimi acil olarak ilgili personel hakkında soruşturma başlatmışolup, gereken cezai işlem uygulanacaktır" denildi.