BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Yoğun bakımda kardeşine böyle seslendi

Etiler'deki bombalı saldırıda bir bacağını kaybeden Ayten Bal bakın yoğun bakımda kardeşini nasıl seslendi

Abone ol

Etiler'deki bombalı saldırıda sağ bacağını kaybeden Ayten Bal, yaralandığı anda 'Bacağım yok' diye feryat etmiş. Sabah işine giderken gecikince Koç Köprüsü'nün altında patlatılan bombaya hedef olan Ayten'in ağır tahribat nedeniyle kurtarılamayan sağ bacağı diz altından kesilmişti.

Ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine çıkarılan, dün sabah ise Cerrahi Servisi'ne alınan Bal'ın durumunun iyiye gittiği bildirildi.

ANNESİ YANINA GİDEMEDİ

Ayten'in annesi Hatice Bal, kızının başına gelen felaketi ilk duyduğunda şok olduğunu belirterek yaşadıkları acıyı anlattı: "Kızım pozitif birisi. Doktor bacağının gittiğini kendisine söylemiş. Kardeşi yoğun bakımda yanına gittiğinde Ayten, 'Aydın biliyor musun bacağım yok' demiş. Kızımı o şekilde görmek istemediğim için hemen ziyaret etmedim. Psikiyatr ile birlikte göreceğim."

"ARABA HAVAYA UÇTU SANDIM"

Ayten Bal ile otomobilde bulunan komşusu Ceyhan Mercan olay anını anlattı: "Araba havaya uçtu zannettim. Bomba aklıma gelmedi. Ayten'in 'Arabayı durduramıyorum, arabaya ne oldu' dediğini duydum. Ambulansın gelmesini bekledik. Ayten, 'Bacağım yok, Ceyhan ayağım koptu' diyordu."