BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
HABER /  GÜNCEL

Yine Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı, yine gözaltı

SAMSUN'da saman yüklü bir kamyonda yapılan aramada 70 kilo esrar yakalandı. Aralarında Samsun Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı A.A. ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

SAMSUN'da düzenlenen operasyonda yaklaşık 70 kilogram esrar ele geçirildi, Samsun Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanının da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Vali İbrahim Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Samsun Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin, Doğu illerinden kente yüklü miktarda uyuşturucu getirilip piyasaya sürüleceği istihbaratını almaları üzerine saat 02.00 sıralarında takip çalışması yürüttüğünü bildirdi.

Bafra yolu Çakırlar mevkisinde 61 K 13827 plakalı saman yüklü kamyonu durduran ekiplerin araçta yaptıkları aramada samanların arasına gizlenmiş yaklaşık 70 kilogram esrar ele geçirdiğini belirten Vali Şahin, şoför B.T. (27) ile H.U.G'nin (41) yakalandığını kaydetti.

UYUŞTURUCUYA ESKORTLUK YAPIYORDU

Operasyonda ayrıca kamyona öncülük yaptığı tespit edilip durdurulan araçtaki Samsun Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı A.A'nın da (35) gözaltına alındığını bildiren Vali Şahin, "Samsun İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Operasyonlarda emeği geçen başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.