BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Yılmaz Vural için ayaklandılar!

Yılmaz Vural'ın Milli Takım'ın başına geçmesi için sevenleri sosyal medyada kampanya başlattı. Yılmaz Vural kampanyası çığ gibi büyüyor

Abone ol

Abdullah Avcı'nın görevden alınmasının ardından Yılmaz Vural'ın A Milli Takım'ın başına geçmesi için kampanya başlatıldı.

Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik direktörlüğü sona ererse takımın başına kimin geçeceği ile ilgili isimler bir bir gündeme gelmeye başladı. Yılmaz Vural'ın Milli Takım'ın başına geçmesini isteyenler ise kampanya yapmaya başladı.

Yılmaz Vural'ı sevenler ve futbol bilgisine güvenenler http://yilmazvuralmillitakima.com blog sayfası açarak tecrübeli teknik adama destek vermeye başladı.

Yılmaz Vural'ın milli takımın başına geçmesi için kampanya başlatılırken Abdullah Avcı'nın grup eleme maçlarını tamamladıktan sonra görevden alınacağı belirtiliyor. Milli takım için Federasyon yetkililerinin Mustafa Denizli Fatih Terim ve Aykut Kocaman ile görüşme yapacağı Yılmaz Vural'ın da adaylar arasında yer aldığı ifade edildi.

TWİTTER'DA YILMAZ VURAL KAMPANYASI

Yılmaz Vural'a destek bununla da sınırlı kalmadı. Yılmaz Vural için başlatılan kampanya Twitter'da da Trend Topic listesinin ilk sıralarında.

Yılmaz Vural