BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35
HABER /  GÜNCEL

Yılmaz Özdil'den 'son anket' ayağına nefret dilli çirkin yazı!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, bidon kafa ve göbeğini kaşıyan adamdan sonra çirkin bir benzetmeyle gündemde. Bugünkü 'Son anket sonuçlarını açıklıyorum' başlıklı yazısında bakın neler dedi.

Abone ol

Yılmaz Özdil'in kendinden olmayanı aşağılama alışkanlığı 24 Haziran seçimleri ile birlikte yeniden hortladı. Bugün kaleme aldığı 'Son anket sonuçlarını açıklıyorum' başlıklı yazısında yalakadan girdi şeytandan çıktı.

Yılmaz Özdil'in doz aşımına uğrayan satırları ise şöyleydi:

-'Neydi o Akp mitingleri be kardeşim, samimiyetle destekleyen, götünün kılıyım diyen teyzelerle dolu olurdu… Şimdi götünün kılından vazgeçtik, zahmet edip götünü kaldırıp mitinge gelecek adam bulamıyorlar.'

İktidarın etrafındakilerin bu seçimlerde uzaklaştıklarını savunan Yılmaz Özdil, ünlü isimler için de şunları yazdı:

'Bakın lütfen dikkat edin… “Adeta İstiklal Savaşı yaşıyoruz, güçlü Türkiye için evet diyorum” diyen yalaka şeytan hiç ortalıkta görünmüyor. Murat Boz filan, toz. Seda Sayan Eyüp belediyesinin iftar çadırında iftar verirdi, Orhan Gencebay Fatih belediyesinin iftar çadırında iftar verirdi, Hülya Avşar üç bin kişiye iftar verirdi, Sibel Can beş bin kişiye iftar verirdi, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Mahsun Kırmızıgül, Alişan, Yıldız Tilbe, gazino gibiydi Akp'li belediyelerin iftar çadırları… (...) E bakıyoruz bu sene nerdeyse Ramazan bitiyor, henüz iftar veren şarkıcı yok! Akp'li belediyelerin iftar çadırları mı kaldırıldı, yoksa sanat dünyamızın maneviyatı mı azaldı?

ERDOĞAN İÇİN 'NEFRET DİLİ'Nİ KULLANDI
Yılmaz Özdil'in yazısının bundan sonraki kısmı ise Cumhurbaşkanına ayrılmıştı. Erdoğan'a karşı içindeki öfkeyi kusan Yılmaz Özdil her satırı nefret kokan şu satırları yazdı:

'Suratına bakın lütfen, suratına. Anket sonuçları orada yazıyor. Bitkin.
Bıkkın. Heyecansız. Hatta şaşkın. Tek parti döneminde okudum falan diyor, prompter durunca kilitlenip kalıyor, zihnen darmadağın.
(...)
Yüzde şunu alır, yüzde bunu alır, bilemem. Bildiğim şu, yönetebilme kabiliyetini kaybetti. “600 yıllık imparatorluğun 90 yıllık reklam arası bitti” diyorlardı. Halbuki, bizimki fragmandı… Senin 16 yıllık Amerikan dizisinde “the end” yazmak üzere!'

Göbeğini kaşıyan adam : Yılmaz Özdil daha önce de AK Parti seçmeni için göbeğini kaşıyan adam ve bidon kafa benzetmeleri yapmıştı. 2007 seçimleri arefesinde kaleme aldığı Göbeğini kaşıyan adam yazısında aleni olarak AK Parti seçmenine hakaret etmişti. Özdil'in bugünkü "kıllı" yazısı o satırlarını anımsattı. Özdil'in bu yazısı da 3 Mayıs 2007 tarihinde Hürriyet Gazetesi'nde çıkmıştı. İşte o yazıdan kısa bir bölüm:

O göbeğini kaşır. Göbeğinin tombik olması ona mutluluk verir, çünkü bu yaşamın tadını çıkarttığı anlamına da gelir. Ayağını altına alıp oturur. Elinde bayraklarla yürüyen kadınları görünce "Ne vınaklıyo bunlar len..." diye kızar. "Haberleri" sevmez. O "Ti-Vi eğlence programına" bakar.
(...)
Atatürk’ün kızları al bayraklarla yürürken, bu ülkenin aydınlık yüzlü erkekleri meydanları doldururken, çocuklar annelerinin-babalarının elini tutup yarınlarına şimdiden sahip çıkmaya kalkarken... Göbeğini kaşıyan adam uzakta bıyık altından güler. Ve sandık ortaya konulduğunda... Göbeğini kaşıyan adamın dediği olur. Çünkü demokrasi, bilinçte aşağı-yukarı eşit insanların rejimidir. Bir toplumun çoğunluğu "göbeğini kaşıyan adam" ise, orada demokrasi olmaz, olamaz... Tayyip Erdoğan işte ona güvenir: Göbeğini kaşıyan adama...

Bidon kafa yazısı : Yılmaz Özdil 22 Temmuz 2007 seçimlerinden AK parti zaferle çıkınca bu kez bidon kafa diyerek seçmene saldırmıştı. 13 Ağustos 2007 yılında kaleme aldığı 'bidon kafa' başlıklı yazısında 'Reina’da sular kesik mi sanıyorsun, a benim bidon kafalım? Şimdi iyi dinle...Yap elini yumruk. Şeytan kulağına kurşun der gibi vur bakayım kafana iki defa... Ne duydun? "Donk donk" di mi? Sen önce onu doldur. Su kolay' diye yazmıştı.