BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Yılmaz Özdil'den olay Gamze Akkuş İlgezdi yazısı

Yılmaz Özdil, Bağdat Caddesi’ndeki rezidanstan 5 milyon dolara 3 daire alan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'yi yazdı.

Abone ol

Seçim öncesi CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi'yi eleştirdiği için beyinsizlikle suçlanan Özdil, bugün "Şuursuz beyinsiz bir yazı…" başlıklı yazıyla tepkilere yanıt verdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin diş hekimi CHP İstanbul Millekvekili Gamze Akkuş İlgezdi'yi kaleme alan Yılmaz Özdil yine çok konuşulacak.

MELİH GÖKÇEK'TEN BATTAL İLGEZDİ TWEETLERİ

İstanbul'da en yüksek oyu alarak ön seçimden çıkmayı başaran ve milletvekili seçimlerinde CHP'denn 1. sıradan aday gösterilen İlgezdi'nin hızlı tırmanışını Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, tuhaf bulmuştu.

"ÖNSEÇİM AYAKLARIYLA NE İDÜĞÜ BELİRSİZ TİPLER"

Seçimden hemen önce CHP'nin adaylarını ele aldığı yazısında Özdil, önseçim ayaklarıyla ne idüğü belirsiz tiplerin partiye doluştuğunu, enteresan bazı kişilerin milletvekili listelerine sokuşturulduğunu iddia etmiş ve İlgezdi için “ismini bile hatırlamıyorum ama, Ataşehir belediye başkanının eşinin birinci sıradan aday yapıldığını” yazmıştı.

gamze-akkus-ilgezdi.jpg
CHP İstanbul milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Meclis kürsüsündeki yemin töreninde sol yumruğunu havaya kaldırarak “ezilenlerin yanındayız” demişti.

İşte bu ifadeler sonrası Özdil, CHP'de istenmeyen adam ilan edildi. Muhalif yazar hakkında "şuursuz beyinsiz", "Atatürkçülükten uzak", "hastalıklı zihniyet" yorumları yapıldı. Sert eleştirilere Özdil, bugün "Şuursuz beyinsiz bir yazı…" başlıklı yazısında yanıt verdi:

"TUTUMLU Bİ HANIMEFENDİ DEMEK Kİ"

"Seçimin henüz kırkı çıkmadı, Ataşehir belediye başkanının eşinin, Bağdat caddesindeki rezidanstan, beş milyon dolara üç daire birden aldığı ortaya çıktı. Kupon arazi üzerinde, lebi derya manzaralı… TBMM’de milletvekili yemini ederken sol elini yumruk yaparak havaya kaldıran Ataşehir belediye başkanının eşine “bu rezidans iddiası doğru mu?” diye sormuşlar, “konut ve mülk sahibi olmak yasalara aykırı bir durum değil” demiş.

Gayet makul bi cevap yani.
Benim içime sindi.

Devlet hastanesinde diş hekimiydi.
Tutumlu bi hanımefendi demek ki.

Komplovari kafamla şuursuz ve beyinsiz olduğum için, okurlarımdan özür diliyorum.
Başta Halk tv, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Cümleten hayırlı demokrasi şölenleri ve manzaralı rezidanslar temenni ediyorum."