BIST 9.791
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.435,39
HABER /  GÜNCEL

Yılmaz Özdil'in bir solukta okunan yazısı

Yılmaz Özdil bugün köşesine yazdığı sadece iki cümle ile Twitter'da TT olurken Twit-ül Havadis'e de konu oldu!

Abone ol


Hatice Kübra
TWİT-ÜL HAVADİS

Yılmaz Özdil sık sık Twitter'da TT'de görebileceğiniz yazarlardan bir tanesi. Bugün de bayram ertesi yazdığı köşe yazısı! ile yine Twitter'ı sallamayı başardı. Kendine has üslubuyla kimilerince çok beğenilen kimilerince çok yerilen Özdil bugün köşesine sadece 2 cümle taşıdı.

screen-shot-2012-10-30-at-11.04.45-am.png Bir twit tadındaki bu yazıyı gören Twitter ahalisi de boş durmadı. Geyiğe saranları mı ararsınız, hedef tahtasına oturtanları mı? Kısacası Yılmaz Özdil, bugün de Twitter'da gündem olmayı başardı.

Sizler için Özdil'in bugün köşesine taşıdığı o iki cümle üzerine atılan twitlerden bazılarını seçtim. Bakın Twitter ahalisi neler yazmış...

İstiklal Akarsu ‏@istiklalAkarsu

-Müdürüm Yılmaz Özdil bugün köşeyi yazmamış -nasıl yazmamış? -işte mail atmış ama boş mail -e yazmış işte evladım basın bunu böyle.

 MED ‏@Medariiftihar

Yılmaz Özdil köşe yazısı yerine twit atmış...
Yılmaz Özdil yarın İstiklal Marşının 10 kıtasını yazar ödeşiriz...Adamın içine "ahanda lafımı soktum" görümce sendromu kaçmış yine...

kiremit ♂♂ ‏@kkiremitt

Yılmaz Özdil 'in 52 karakterlik saçma yazısını 2,5 kere tek twitte yazabileceğinizi biliyormuydunuz. Denedim sığıyor. 

emel hazır ‏@emelhazir

 Yılmaz Özdil önemli olan kaç kelime kaç satır olduğu değil, ne anlattığıdır, amacıdır, kafaya atılan taştır, anlayana

NesliM Han ‏@NeslMhan

"Yılmaz Özdil'in günde 3-5 kelime yazarak kazandığı paranın sebebi olanların milletvekili maaşlarının yüksekliğini eleştirmesi dramatik."

 
mine ucgun ♕ @mineucgun

O değil Beyinsiz Adam o kadar güzel yazı yazıyor 1000 TL bile almıyordur, Yılmaz Özdil köşesinde tweet atıyor binlerce TL'yi götürüyor.


 Mert Erenkaya ‏@MErenkaya

köşe cümlecisi yılmaz özdil.


 ? ‏@multeci_

Yılmaz Özdil'in köşe yazısını bir solukta okudum...
Yılmaz Özdil 'hö' yazsa buna derin anlamlar yükleyip ona methiye düzecek bir kitle oldukça köşesinde okuyucuyla dalga geçmeye devam eder

Berkay Anahtarcı ‏@bbanahh

Yılmaz Özdil tivit atacakmış yanlış olmuş herhalde, onun bugün yazdığını milyon kişi yazdı dün.

moreno ‏@tota_1907

Ulan baska bir kose yazari aynisini yapsa elestirecek olanlar sirf Yılmaz Özdil'i seviyolar diye ANLAYANA moduna girmiyolar mi bitiyorum.

Mert Fenerli ‏@tutarmert

Yılmaz Özdil in yazdigiyla kisa kisa yaziyor aldigi maasa bak diye dalga gecenler var adam cok maas almak icin futbol yorumculugumu yapsin