BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  DÜNYA

Yılmaz Özdil kızıyla görüntülendi

“Türkiye’den sıkıldığımda İzmir’e gelirim” diyen Yılmaz Özdil, Ege’nin incisinde, isim babası olduğu yavru fil İzmir’le bir araya geldi.<br/...

Abone ol

“Türkiye’den sıkıldığımda İzmir’e gelirim” diyen Yılmaz Özdil, Ege’nin incisinde, isim babası olduğu yavru fil İzmir’le bir araya geldi.
Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret etti. Yazdığı yazılarda İzmir’e duyduğu aşktan sıkça bahseden Özdil’in ziyareti sırasında yeni “İzmir” aşkının da temelleri atıldı. “İsim babası” olduğu yavru fil İzmir’i ziyaret eden Özdil, onu elleriyle besledi. Gördüğü ilgiyi karşılıksız bırakmayan İzmir, hortumuyla şakalaşarak Özdil’e sevgisini gösterdi. Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil, İzmir ile özdeşleşen ve geçtiğimiz yıllarda vefat eden fil Pak Bahadır’ın mezarını da ziyaret etti.

“TÜRKİYE’DEN SIKILDIĞIMDA İZMİR’E GELİRİM”
“Türkiye’den sıkıldığımda İzmir’e gelirim” diyerek İzmir’e duyduğu sevgiyi dile getiren Yılmaz Özdil, “Şimdi İzmir’in benim için daha farklı bir anlamı var. Kızımız İzmir ile kucaklaşıp sarıldık. Çocuklar kadar şen derler ya, şu an o kadar mutluyum. Bahadır hepimizin çocukluk arkadaşı. Vefat ettiğinde yazdığım yazıya İsrail’den Avustralya’ya kadar çok sayıda yerden mesaj geldi. O zaman anladım ki, Bahadır, İzmir’in en önemli hemşehrilerinden biriydi. Şimdi yavru fil İzmir bu unvanı taşıyor” diye konuştu.
(İHA)