BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,47
HABER /  MEDYA

Yılmaz Özdil Erdoğan için bugün ne yazdı?

Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil "'Ocağı Yılmaz patlattı' da diyebilirdi" başlıklı yazısında Başbakan'ın kendisinie hedef alan sözlerine yanıt verdi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Başbakan Erdoğan ve hükümete yakın medyanın sert sözlerle hedef aldığı Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil suçlamalara bugünkü yazısında yanıt verdi. Soma'daki faciada hayatını kaybeden maden işçileri için "müstahak" dediği iddia edilen Özdil, Başbakan'ın grup konuşmasında "sürüngen" ifadesiyle anılmıştı.

BAŞBAKANIMIZ ASLINDA BENİ KORUMAK İSTEMİŞTİR!

Hürriyet yazarı "'Ocağı Yılmaz patlattı' da diyebilirdi" başlıklı yazısında Başbakan'ın tokat attığı iddia edilen vatandaşın sözlerine yaptığı göndermeler ile Erdoğan'ı tiye aldı. Önce "Erdoğan'dan tokat yedim" diyen ancak sonra "Başbakanımız beni korumalardan korumak için itti" diyerek çarkeden vatandaşın ifadesine gönderme yapan Özdil "Başbakanımız, aslında beni korumak istemiştir, istemdışı olarak “onu kapının önüne koyun” demiştir. İsteyerek kovdurtmak istediğini sanmıyorum. Aslında önce bizzat beni kapının önüne koydurmak istediğini zannettim, sonra kendisini seven biri olarak, olayı çözdüm... " diye yazdı.

YILMAZ ÖZDİL YAZILARI

inserat_630x265_47.jpg