BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Yılmaz Erdoğan'ı kızdıracak hareket!

Yılmaz Erdoğan'ın ilk evliliğinden olan kızı Berfin, geceleri sevdi

Abone ol

Yılmaz Erdoğan'ın ilk evliliğinden olan kızı Berfin, eğlence hayatına hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'ndaki W Hotel'de bir partiye katılan genç kız, önceki akşam da popüler eğlence mekanı Reina'da gece turuna çıktı.

GAZETECİ PANİĞİ

Takvim gazetesinin haberine göre; bir arkadaşının doğumgünü partisi için mekana saat 22.00 civarında giren Berfin, içeride eğlenceli vakit geçirdi. 1994 doğumlu olan genç kız, aldığı alkol yüzünden ise çıkışta zor anlar yaşadı. Mekanı sabaha karşı 03.00'te terk eden Berfin, karşısında gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı. Kendisini apar topar bir taksiye atan 18 yaşındaki genç kızın tavırları; "Aman Yılmaz Erdoğan görmesin" dedirtti.

BABASINI KIZDIRACAK

Kızına olan düşkünlüğüyle tanınan ve Berfin'i gözünden bile sakınan Yılmaz Erdoğan'ın bu fotoğrafları görünce nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

SAAT: 03.00

Aşırı alkollü olan Berfin, arabanın içinde dengesini sağlamakta zorlandı.Gazetecilerden kaçmak için kendisini taksiye atan Berfin, bir yandan da giydiği mini yüzünden zor anlar yaşadı. Genç kız, frikik vermemek için akla karayı seçti.