BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75

Yıllarca amcasını babası sandı

Yıllarca amcasını babası sandı

pek çok ünlü isim ışıltılı hayatlarına rağmen, içlerinde büyük hüzünler saklıyorlar. Para ile satın alabilecekleri her şeye sahip olsalar bile, geçmişlerindeki o karanlık gölgeden asla kurtulamıyorlar.

Yıllarca amcasını babası sandı

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Benoni şehrinde doğan Theron'un oradaki hayatı bipolar babası yüzünden kabustan farksızdı. Theron'a ve annesine hem fiziksel, hem de mental olarak sürekli olarak zarar veren bir babası vardı. Theron 15 yaşındayken annesi ve babası tartışmaya başladı. Annesi babasını vurarak öldürdü. Nefsi müdafaa olduğu için ceza almadı. Genç yaşında babasız kalan Theron'un hayatı o günden sonra hep bir mücadeleyle devam etti. Ancak hem şansı, hem de çalışma azmi onun kaderini değiştirmesini sağladı.

Yıllarca amcasını babası sandı

1975 yılının yılbaşı gecesiydi. Demet Akalın daha o zamanlar iki yaşındaydı. Annesi, babası ve teyzesi onu anneannesine bırakıp, yeni yılı kutlamaya gittiler. Dönüş yolunda feci bir trafik kazası geçirdiler. Görevliler üç bedeni de alıp morga kaldırdı. Bedenleri teşhis etmesi için de Şenay Akalın'ın ağabeyini çağırdılar. Onlardan ikisini teşhis eden ağabey, Şenay Akalın'ın hareket ettiğini fark etti. Görevliler onu da öldü sanarak morga almışlardı. Şenay Akalın, beynindeki ödem, kırık kaburgalar, iç kanama ve ailesini kaybetmenin tarifsiz üzüntüsüne rağmen kızı Demet için hayata tutundu. O günden sonra da ona hem anne, hem de baba oldu.

Yıllarca amcasını babası sandı

Orbison, 1966 yılında karısı Claudette Frady'yi korkunç bir motosiklet kazasında kaybetti. Yazdığı şarkıların pek çoğu da Claudette içindi. Bu büyük trajediden sadece iki yıl sonra evinde büyük bir yangın çıktı. Üç oğlundan ikisi içeride yanarak can verdi. 1973 yılında ise en büyük oğlu Grady, şükran gününü babasıyla kutlamak için yola çıktı. Aracıyla yaptığı kazadan ne yazık ki canlı kurtulamadı. Orbinson'un kalbi bu büyük acıları daha fazla taşıyamamış olacak ki, 1988 yılında kalp krizi geçirerek hayata veda etti.

Yıllarca amcasını babası sandı

Oktay Kaynarca'nın bir diziyi andıran hayatı, babasını kaybettiği sırada söylediği "Hem babamı, hem de amcamı kaybettim," sözleriyle ortaya çıktı. Kaynarca 5 yaşındaydı. Anne ve babasıyla birlikte Berlin'de yaşıyordu. Kaynarca'nın İstanbul'da yaşayan amcası Adil Kaynarca, eşini tatil için Berlin'e gönderdi. Kaynarca'nın babası yengesini karşılamak için hava limanına gitti. Dönüş yolunda bir trafik kazası geçirdiler ve her ikisi de hayatlarını kaybetti. Büyük üzüntü yaşayan aile genç yaşta dul kalan gelinleri Nursel ile karısını kaybetmiş oğulları Adil'in evlenmelerine karar verdi. 5 yaşındaki Kaynarca, yıllarca amcasını babası gibi bildi. Gerçek ise ona çok sonra anlatıldı.