BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91
HABER /  MAGAZİN

'Yılın keçisi' seçildi

Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında verilen ’Yılın Keçisi’ ödülü, bu yıl tiyatrocu Levent Kırca'ya verildi

Abone ol

Muğla’nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi’nde 9’uncusu düzenlenen Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında verilen ’Yılın Keçisi’ ödülünü, tiyatrocu Levent Kırca ve 3 telli bağlama ustası Hayri Dev aldı.

Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında beldeye gelen Levent Kırca, ’Yılın Keçisi’ ödülünü Hisarönü Meydanı’nda düzenlenen konser öncesi Ölüdeniz Belediye Başkanı CHP’li Keramettin Yılmaz’ın elinden aldı. Alkışlar arasında sahneye çıkan Kırca, bu ödülün, aldığı diğer ödüller arasında ayrı bir yeri olacağını söyledi.

Başkan Yılmaz ise Levent Kırca’yı beldede görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ödülün kriterlerini anlattı. Yılmaz, "Her yıl ülkemizin sözünün arkasında duran, onurlu, cesur ve dürüst sanatçılarına, yazarlarına inatçı duruşlarından dolayı yılın keçisi ödülünü veriyoruz. Bu yıl ödül çok değerli bir tiyatrocu olan Levent Kırca’ya gitti. Kırca’ya bu ödülü vermekten ayrıca gurur ve mutluluk duydum" diye konuştu.

Festival kapsamında bu yıl ilk kez sanal ortamda yapılan oylama sonucunda verilen ’Yılın Keçisi Özel Ödülü’ne ise 3 telli bağlama ustası Hayri Dev layık görüldü. Ödülünü Başkan Yılmaz’ın elinden alan Hayri Dev, tören sonrası mini bir konser verdi.