BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  GÜNCEL

Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yıldızlar Şahidim 2. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Star Tv'nin tam not alan dizisi Yıldızlar Şahidim yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Yıldızlar Şahidim dizisinin son bölümünde Yıldız ve Aras'ın yolları ilginç bir şekilde kesişmişti. Peki yaşanacak gelişmeler ikilinin hayatını nasıl etkileyecek? Yıldızlar Şahidim 2. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

YILDIZLAR ŞAHİDİM 2. BÖLÜM FRAGMANI

Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri meraklandıran Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanında Haziran, Aras'ın İstanbul'a dönen annesi sayesinde hayallerine adım adım yaklaştı. Aras ise kendisinin en büyük hayranı olan Haziran ile rakip olacak olmalarını sindirmeye çalıştı. İşte Star Tv'nin Kiralık Aşk'ın yerini doldurmaya aday olan yeni dizisinin 2. bölüm fragmanında yaşananlar:

Yıldızlar Şahidim 2. yeni bölümü ile 3 Şubat Cuma akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

YILDIZLAR ŞAHİDİM SON BÖLÜM NELER YAŞANDI

Yıldızlar Şahidim son bölümünde izleyenler ekrana kilitlendi. 1. bölümü ile ekrana gelen Yıldızlar Şahidim dizisinde Aras'ın küçükken annesi tarafından nasıl terk edildiği anlatıldı. Annesi, koluna bir bileklik taktıktan sonra Aras'ı bırakıp gitti. Bunun üzerine babası yaşadığı yalnızlık hissini unutturmak için Aras'ı ünlü bir şarkıcı yapmaya karar verdi. Aradan geçen yılların ardından Aras tüm Türkiye'nin hayran olduğu bir şarkıcı oldu. Aras'ın büyük hayranı olan Haziran ise sıradan bir hayata sahip ve en büyük hayali şarkıcılık olan bir kız olarak karşımıza çıktı. Aras'ın konserine giden Haziran, ünlü şarkıcının bilekliğinin düşmesi üzerine harekete geçti. Bilekliğinin Aras için ne kadar önemli olduğunu bilen Haziran, Aras'a bilekliğini geri vermeye çalışınca ise o büyük karşılaşma gerçekleşti. Ardındansa Aras'ın annesi ile tanışan Haziran beklediği fırsatla karşılaştı ve şarkıcı olma teklifi ile karşılaştı.

YILDIZLAR ŞAHİDİM KONUSU

Aras, tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa ona umutsuzca aşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı. Bir araya gelmeleri sadece hayalidir; aralarında şan, şöhret, sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır. Aras’ın babası Fikret ve yıllar önce ortadan kaybolan annesi Zeynep.

Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Haziran‘ın elinden tutarak ondan bir yıldız yaratmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır.

Fikret ve Zeyno, bitmeyen bir aşkın hesaplaşmasını yaşarken, Aras ve Haziran da düşman taraflara rağmen yeşeren, masum ve büyülü bir aşka kapılırlar. Bir araya gelmeleri ne kadar zor olsa da, iki genç aşık birbirlerinden vazgeçmeyecektir.