BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
MEDYA

Yıldız Tilbe'den intihar haberine çok sert cevap

Canlı yayına telefonla bağlanan Yıldız Tilbe sosyal medyada hızla yayılan intihar haberlerine cevap verdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayatın Penceresinden programına telefonla bağlanan Yıldız Tilbe, hakkında çıkan intihar haberlerine isyan etti. Haberin yayılmasının ardından yaşadıklarını anlatan Yıldız Tilbe canlı yayında şu açıklamaları yaptı:

'Ben niye başkası için intihar edeyim?'

'Ben ölürsem bir yerlerine kına mı yakacaklar? Onlara mı kalacak dünya? Onlar da ölecek. Bu öldü haberinin devamında benin Ali Eşitmez diye birine aşık olduğum, onun için intihar ettiğim yazılmış. Ben Ali Eşitmez'e niye aşık olayım? Ali Eşitmez'i 100 kere görsem 1 kere dönüp bakan kadın değilim. Bir kere fotoğraflarımı çekti. Başka hiç bir türlü tanımam bu adamı. Niye bu adamla beni yan yana getiriyorlar? Ben niye başkası için intihar edeyim? İntihar edenlerin öbür dünyada sevdiklerine kavuşamayacaklarını biliyorum. Yoksa kimsenin meraklısı değilim. Allah'a inanıyorum. Onun emirleriyle hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum.

'Mahkemeye vereceğim'

'Bu haberi yapan kadını da kınıyorum. Terbiyesiz. Çünkü en azından menajerime ulaşabilir. Mavi tıklı Twitter hesabım var. 2 saat önce paylaşım yapmışım. Ona bakabilir. Başka insanları ifşa eden insanların çok dikkatli olması gerekir. Çok ayıp ediyorlar. Mahkemeye vereceğim. Diğer yalan haber için de aynısı geçerli. Beni niye bir adamla bir araya getiriyorsunuz? Hayatımda biri olsa tutarım elinden, çıkarım. '

Sitene Ekle