BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.420,09

Yıldız Tilbe sonunda patladı: Herkes bana şarlıyor

Yıldız Tilbe sonunda patladı: Herkes bana şarlıyor

Sanatçı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan "Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları" isimli proje albümünde şarkılarını seslendiren meslektaşlarına teşekkür etti. Yıldız Tilbe, albümünde Tarlan, Ajda Pekkan gibi isimlerin neden olmadığını sorusuna tepki gösterdi.

Yıldız Tilbe sonunda patladı: Herkes bana şarlıyor

DMC Genel Müdürü Samsun Demir’le Etiler’deki bir mekan çıkışı görüntülenen Yıldız Tilbe, "Çok güzel tepkiler aldık. Tarkan'ı istiyorduk, ama olmadı. Öyle yeni şarkı falan istemedi. Önce olmak istedi ama sonra olamadı. Hadise de olmak istedi ama olamadı. Ajda Hanım da öyle. İstediler ama olamadılar. Sebebini bilmiyorum. Herkes bana soruyor, bana şarlıyor bu durum hakkında. Kişilerin kendilerine sorarsanız daha iyi olur. Ama bu albümde olmadıysa, devamını yapmayı düşünüyorum. Albümde bulunamayan arkadaşlarım var. Türkiye 39 sanatçıdan ibaret değil ki. 300'e yakın şarkım var. Devamını yapacağız” şeklinde konuştu.

Yıldız Tilbe sonunda patladı: Herkes bana şarlıyor

"HERKES İYİ OKUDU": Albümde yer alan sanatçılardan hangilerinin ilgi gördüğü yönündeki soruya başarılı şarkıcı, "Bence 'en iyi' diye bir şey yok. Herkes çok iyi okudu. Herkes ruhunu, sanatçı kimliğini ortaya koydu. Ayırım yapamıyorum. Her sanatçının fanlarına göre onlar birinci" dedi. Hande Yener ile Demet Akalın’ın aynı albümde yer almak istemediği haberleri hakkında Yıldız Tilbe, "Kişilerin birbirleriyle polemiği olabilir. Söz konusu işimiz olunca polemikleri bir yana bıraktık. O anlamda herkes kendi şarkısını söyledi. Yani albümümde polemik falan olmadı. Benle hiç bir ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe sonunda patladı: Herkes bana şarlıyor

"SEZEN EVİNDE ŞARKILARIMI SÖYLÜYOR": 20 yıllık küslüğünü sonlandırdığı Sezen Aksu'nun albümde yer almamasıyla ilgili sorulara, "Kendisine öyle bir teklif götürmedim. Çünkü bana iki şarkı verdi, söylemem için. Barış anlaşmamızın üzerine hediye etti. Şarkılarını seslendirdim. O isterse benim şarkılarımı istediği zaman seslendirir. Zaten evde söylüyor. ‘Çabuk Olalım Aşkım’, ‘Aşk Laftan Anlamaz Ki' şarkılarını seslendiriyor her zaman evinde” cevabını verdi.

Yıldız Tilbe sonunda patladı: Herkes bana şarlıyor

TRAFİKTE ALIŞVERİŞ YAPTI: Yıldız Tilbe, erken saatlerde Levent trafiğinde objektiflere yansıdı. Kendisini fark eden hediyelik eşya ve çiçek satan kadınlarla sohbet eden sanatçı, onlardan alışveriş yaparak destek oldu.