BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Yıldız Haritası bu hafta vizyonda konusu ne?

Yıldız haritası bu hafta vizyona giriyor.Başrollerini, Julianne Moore, Mia Wasikowska'ın paylaştığı filmde Orta yaş bunalımındaki Havana Segrand, annesinin hikayesinin anlatıldığı bir filmde istediği rolü kapmak için sıra dışı tekniklerle oyunculuk serüve

Abone ol

Bu hafta vizyona giren Yıldız Haritası'nda başrollerini Julianne Moore, Mia Wasikowska, Olivia Williams paylaşıyor. Annesinin hikayesinin anlatıldığı bir filmde istediği rolü kapmak için sıra dışı tekniklerle çok çalışan Agatha Weiss sıradışı hayatı anlatılıyor.

Agatha Weiss, kadife eldivenler takan garip görünüşlü bir kızdır. Los Angeles’a twitter üzerinden tanıştığı bir menajer ile tanışmak için gelmiştir. Orta yaş bunalımındaki Havana Segrand, annesinin hikayesinin anlatıldığı bir filmde istediği rolü kapmak için sıra dışı tekniklerle çok çalışan bir oyuncudur. Şöhretin şımarttığı çocuk oyuncu Benjie Weiss’in babası Dr. Stafford Weiss ve annesi Christina Weiss ise şöhretler camiasında tüm sertliği ile yıkılmadan duran bir aile tablosu çizmektedirler. Limuzin şoförlüğü yapan Jerome Fontana’nın asıl arzusu ise kendi yazdığı senaryoları okutabilmektir… Hollywood’un ışıltılı görünen acımasız ve aldatıcı dünyası bu insanların ortak kesişme noktası olabilir mi?
Hollywood yaşam tarzını ve genel anlamda şöhret/oyunculuk kültürünü en sert yanlarıyla ele alan filmin yönetmenliğini usta isim David Cronenberg üstlenirken, senaryo ise Bruce Wagner'a emanet. Filmin kadrosunda Julianne Moore, Mia Wasikowska, Olivia Williams, John Cusack ve Robert Pattinson gibi birbirinden ünlü isimler başı çekiyor.

ekran-resmi-2015-01-05-16.38.05.png

ekran-resmi-2015-01-05-16.38.29.png

İŞTE YILDIZ HARİTASI FİLMİNİN FRAGMANI