BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım'ın bizzat ilgilendiği transfer!

Fenerbahçe Stoch'u bitirdi, sırada o var. Aziz Yıldırım "Onu bana bırakın, ne gerekirse yapacağım" dedi.

Abone ol

Stoch’u bitiren F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milanlı yıldızı soran yakınlarına umut verdi: “Ronaldinho için elimden ne gelirse yapacağım. Her türlü fedakârlığa hazırım. ‘Kesin alırız’ demiyorum ancak sonuna kadar da zorlarız.”

Vatan'dan Feridun Niğdelioğlu'nun haberine göre; F.Bahçe’nin transfer listesi oldukça kabarık... Yaklaşık 5 aydır takip edilen, görüşülen ve nabız yoklanan onlarca yıldız futbolcu var bu kabarık listede.. Mesela Lech Poznan’ın 21 yaşındaki forveti Lewandowski ve Tottenhamlı Pavlyuchenko.. Bu iki isim de listede var ama orta sıralarda, öncelikli istek onlar değil.

STOCH ilk 5’teydi, alındı.. Öncelikli hedef sağ-sol ve forvetti, sol tarafın transferi bitirildi. Sportif Direktör Aykut Kocaman ile idari menajer Hasan Çetinkaya, bu listedeki futbolcuların tamamıyla özel olarak ilgileniyor ve gerekli mevkiiye oyuncuları transfer etmeye çalışıyorlar.. Tabii bir yıldız isim hariç: Ronaldinho.

DAHA önce de Milanlı yıldızla ilgilendiği bilinen ve bu doğrultuda İtalyan yetkililerle kontak kuran sarı-lacivertlilerde, böyle büyük bir isim için F.Bahçe’nin en büyüğü devreye giriyor.. Transferin sadece bitme aşamasında varlığını hissettiren başkan Aziz Yıldırım, belki de ilk kez bir futbolcu transferini sadece kendi üstlendi.

30 yaşında olan ve Brezilya’nın Dünya Kupası kadrosunda yer almayan Ronaldinho’nun Türkiye’ye gelebilmesi için her türlü fedakârlığa açık Yıldırım.. Ve bunu da yakın çevresine bizzat söylüyor..

‘GALLIANI’Yİ ARARIM’

ARKADAŞLARIYLA yaptığı bir sohbette transferleri merak eden ve Ronaldinho’yu soran çevresine “Siz onu bana bırakın.. Ronaldinho’nun F.Bahçe’ye gelmesi için elimden ne geliyorsa yaparım, her türlü fedakârlığa da hazırım. ’Alacağız’ diye bir şey yok tabii.. Biz sonuna kadar zorlarız, olursa olur. Eğer futbolcu gelmek istemezse yapacak bir şey olmaz.. Ancak bu fikirdeyse de değiştirmeye çalışacağım. Milan’la da görüşmeler yapacağım. Gerekirse Adriano Galliani’yle de irtibata geçerim” ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ bekleme zamanı.. Başkan Aziz Yıldırım-Milan-Ronaldinho üçgeninden olumlu bir sonuç çıkarsa, futbol tarihimiz belki de Ronaldinho gibi bir yıldıza da sayfa ayırma şansı bulur.. İşin rakamsal kısmı ise oldukça tuzlu haliyle.. Milan futbolcusu için 20 milyon Euro gibi bir bonservis ücreti düşünüyor. Oyuncu da kulübünden yıllık 6, sponsoru Nike’tan da 5 milyon Euro kazanıyor..