BIST 9.713
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.429,40
HABER /  SPOR

Yıldırımdan transfere açık kapı

Aziz Yıldırım yeni sezon için iddialı. ''Büyük olmak için büyük düşünmek gerek'' diyen Yıldırım transfere olumlu baktı.

Abone ol

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Transfer için hala vaktimiz var. İstenmesi ve gerekli görülmesi halinde, takımımıza yeni takviyeler yapabiliriz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ''Türkiye'yi, Fenerbahçe'yi ve şartlarını yakından tanıyan tecrübeli teknik direktörümüz Sayın Daum, bilgisine ve çalışma disiplinine güvendiğimiz sportif direktörümüz Sayın Aykut Kocaman ve oluşturduğumuz güçlü kadromuzla, hedeflediğimiz başarıları yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz'' dedi.

Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin ağustos sayısında ''Büyük olmak için büyük düşünmek gerek'' başlıklı başyazısında, camiaya iddialı mesajlar verdi.

YENİ YAPILANMA

Futbol takımında yapılan kan değişimi, yeni idari yapılanma, yeni teknik kadro ve yeni transferlerle birlikte yeni bir sezonun öncesine geldiklerini anlatan Yıldırım, koydukları hedefler doğrultusunda, iyi ve faydalı olacağına inandıkları transferler gerçekleştirdiklerini vurguladı. Yıldırım, ''Yeni yapılanma ve yeni transferleri sadece Fenerbahçe'nin bugününü kurtarmak için yapılmış hamleler olarak görmüyor, Fenerbahçe'nin geleceği için atılmış adımlar olarak da kabul ediyoruz. Şu da iyi bilinmelidir ki, Fenerbahçe'de her türlü transfer çalışması, takımın ihtiyaçları ve tüm yetkililerin ortak görüşü doğrultusunda yapılmaktadır.

Türkiye'yi, Fenerbahçe'yi ve şartlarını yakından tanıyan tecrübeli teknik direktörümüz Sayın Daum, bilgisine ve çalışma disiplinine güvendiğimiz sportif direktörümüz Sayın Aykut Kocaman ve oluşturduğumuz güçlü kadromuzla, hedeflediğimiz başarıları yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz. Ancak transfer için hala vaktimizin olduğunu, istenmesi ve gerekli görülmesi halinde, takımımıza yeni takviyeler yapabileceğimizi de buradan bildirmek istiyorum.'' diye konuştu

''İLK ŞART BÜYÜK DÜŞÜNMEK''

Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün hedeflerinin de her zaman büyük olduğuna dikkati çeken başkan Yıldırım, ''Büyük hedeflere de ancak büyük kadrolarla ulaşılabilir. Büyük olmak ve bunu sürdürmek için ilk şart da büyük düşünmektir. Bu göz ardı edilemez gerçekten hareketle, transferdeki ana düşüncemiz, koyduğumuz büyük hedeflere bizi taşıyacak büyük kadroların oluşturulması ve bu kadroların muhafaza edilmesidir'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe için bu yol haritasını çizdiklerini ve bundan sonra da böyle davranacaklarını belirten Aziz Yıldırım, 'Büyük olmak için büyük düşünme gerekliliği, Fenerbahçe'de sadece futbol takımının transferlerinde izlenen bir yöntem değil, kulübün yapılanması, ekonomik olarak gelişmesi ve her türlü projesi için de vazgeçilmez bir düsturdur. Yani Fenerbahçe'de yapılan her türlü faaliyet, günübirlik politikalar doğrultusunda tabiri caizse görüntüyü kurtarmak için değil, tüm dünyanın kabul ettiği büyüklüğü devam ettirmek ve tekrar tekrar hatırlatmak için yapılmaktadır.'' dedi.