BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.494,64
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım'dan şehit ailelerine ziyaret

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz başarısız darbe girişimi sırasında Gölbaşı'nda şehit düşen Komiser Yardımcısı Seher Yaşar ile Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel'in ailelerini ziyaret etti.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan Komiser Yardımcısı Seher Yaşar ile Ankara'daki terör saldırısında şehit düşen Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel'in Polatlı'daki ailesini ziyaret etti.

Yıldırım, cuma namazını Polatlı Çarşı Camisi'nde kıldıktan sonra ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.

Daha sonra partisinin Polatlı İlçe Başkanlığına geçen Yıldırım'ı, burada İlçe Başkanı Aysel Demir ve partililer karşıladı. Partililerle bir araya gelen Yıldırım, ilçenin sorunlarına ve beklentilerine ilişkin bilgi aldı.

Başbakan Yıldırım daha sonra Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan Komiser Yardımcısı Seher Yaşar'ın (25), Kurtuluş Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret etti.

Burada yaklaşık 40 dakika kalan Yıldırım, şehidin babası Veysel, annesi Dilek Yaşar'a ve yakınlarına başsağlığı diledi. Ziyarette Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler için dua edildi.

Başbakan Yıldırım, ziyarette aileye Türk bayrağı takdim etti.

Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra 17 Şubat'ta Merasim Sokak'ta askeri servis aracına düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit düşen Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel'in, Polatlı'da oturan ailesinin evine geçti. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Yıldırım, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Başbakan Yıldırım, ziyaretin ardından kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları, el sallayarak selamladı.

Başbakan Yıldırım'a basına kapalı gerçekleşen ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, milletvekilleri ve diğer yetkililer eşlik etti.