BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi

Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'ne tepki göstererek, "FETÖ'cülerin ayakta alkışladığı bir yürüyüşle bu milletin işi olmaz" diye konuştu.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, asıl darbeyi 15 Temmuz'da halkın darbecilere vurduğunu söyledi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlayan yürüyüşüne de tepki gösteren Yıldırım, FETÖ'cülerin yürüyüşe destek verdiğini söyledi.

Refahiye Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma programında konuşma yaptı.

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz'da halkın darbecilere darbe vurduğunu belirterek, "Şimdi hesabını veriyorlar. Bazıları da onlar için yürüyor. FETÖ'cülerin ayakta alkışladığı yürüyüşlerde bu milletin işi olmaz." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Refahiye Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, ramazan-ı şeriften sonra bayramın ilk günü can Erzincanlılar ile hemşehrileriyle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin her tarafından, dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlarla bir araya gelmekten gurur duyduğunu belirten Yıldırım, Erzincan'ın göz bebeği Refahiyeli olmakla da ayrıca iftihar ettiğini söyledi.

Başbakan Yıldırım, bayramlaşma programına katılan vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.