BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47
HABER /  POLİTİKA

Yıldırım ile Bahçeli bir araya geliyor!

Liderlerin yeni anayasa mesaisi sürüyor. CHP'nin itiraz ettiği yeni anayasa paketiyle ilgili olarak Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek.

Abone ol

TBMM'nin yeni anayasa mesaisi sürüyor. Anayasa Komisyonu'nda CHP'li bazı üyeler, oylamada hem iktidar hem de MHP kanadında fireler yaşanacağını iddia etti. İşi sıkı tutan Başbakan Binali Yıldırım ise MHP lideri Devlet Bahçeli ile bugün bir araya gelecek.

Ankara kulislerinde yeni anayasa tartışmaları giderek alevlendi. AK Parti'nin Meclis'teki tek destekçisi MHP'de ise sular durulmuyor. MHP'ye yakın bazı kaynaklar, oylamada firelerin yaşanabileceğine dikkat çekerken, CHP'li bazı milletvekilleri de hafta sonu bir araya gelen Anayasa Komisyonu'nda benzer iddiaları gündeme getirdi.

YILDIRIM İŞİ SIKI TUTUYOR

Bu arada AK Parti kaynakları, yeni anayasa oylamasında kendi partilerinde herhangi bir fire yaşanacağına ihtimal vermiyor.

Binali Yıldırım ise MHP ile temaslarını sıklaştırdı. Yıldırım, MHP lideri Bahçeli ile bugün saat 18.30'da bir araya gelerek, yeni anayasa çalışmalarını değerlendirecek.