BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  POLİTİKA

Yıldırım: Gençleri dolgu malzemesi olarak görüyorlar

Başbakan Binali Yıldırım referandum mitingleri kapsamında Kayseri'de halka hitap etti.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım referandum mitingleri kapsamında Kayseri'de halka hitap etti. İşte Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar:

 Tek adam olacak ama patron millet olacak. Hükümetler manşetlerle gidiyordu. 28 Şubat'ı hatırlayın. Rahmetli Erbakan'ı hatırlayın. Bu utancı tarihe gömmeye hazır mısınız? Bu referandum gençlerin referandumu.

GENÇLERİ DOLGU MALZEMESİ ZANNEDİYORLAR

Biz Türkiye'nin Genç beyinlerinin enerjisinin siyasette yansımasını istiyoruz. Onlar gençler bu işten anlamaz diyor. Biz aksini söylüyoruz. Bizim gençlere güvenimiz tam. Ama onlar gençleri kendi istismar siyasetine bir dolgu malzemesi olarak görüyorlar.

KILIÇDAROĞLU "GENÇLER ANLAMAZ" DİYOR

Kılıçdaroğlu diyor ki, 'Gençler bu işten anlamaz' Ey Kılıçdaroğlu bu gençler var ya bu gençler 15 Temmuz gecesi tanklara, tüfeklere kafa tuttular. Bu CHP ne yaptığını bilmiyor. 2011 seçim beyannamesinde şöyle yazıyor: Gençler 21 yaşında seçilme yaşı olsun. Sonra Mahmut Tanal kanun teklifi veriyor: 21 yaş olmaz 18 olsun diyor.

DERTLERİ "MİLLETE HİZMET OLMASIN"

Bunların derdi millete hizmet edilmesin. 16 Nisan geliyor: HDP, PKK ve FETÖ kol kola girmiş 'Hayır' için çalışıyorlar. Bunlar yetmezmiş gibi Avrupa'daki bazı ülkeler de girmiş. Kandil'deki teröristler sabah akşam açıklama yapıyorlar. 'Evet' çıkarsa biz biteriz.

BUNLARIN KANDİLİNİ SÖNDÜRECEĞİZ

Milletin rüzgarı onların Kandil'ini söndürecek. Bunların Kandil'ini söndüreceğiz. Avrupa'daki şer ittifakı Evet'e izin vermiyor. Neden? Evet'ten korkuyorlar. Korkunun ecele faydası yok. Kılıçadroğlu demiş ki 'Biz Binali Yıldırım'ın makamını korumak için 'Hayır' diyeceğiz. Şuna bak şuna bak. Biz senin gibi makam, koltuk sevdalısı değiliz.