BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  DÜNYA

Yıldırım can aldı: 1 ölü, 1 yaralı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi ile İzmir’in Bergama ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.<br...

Abone ol

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi ile İzmir’in Bergama ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saat 16.30 sıralarında aniden başlayan yağmur sırasında, Okçular köyünde bulunan bir taş ocağında, İzmit’ten gelen granit yüklü kamyondaki yükü indirmeye çalışan taşocağı işçisi Salih Gürler (30) ile kamyon şoförü İnan Yılmaz’ın (47) üzerine yıldırım düştü. Yüksek enerji akımına maruz kalan evli ve 1 çocuk babası Salih Gürler ile evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen İnan Yılmaz ağır yaralandı. Yaralılar, o sırada taş ocağında çalışmakta olan diğer işçiler tarafından Ayvalık Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen adeta kömür haline döndüğü belirtilen Salih Gürler kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Ağır yaralanan kamyon şoförü İnan Yılmaz’ın ise hastanedeki tedavisinin halen sürdüğü, hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Yıldırım düşmesi sonrasında hayatını kaybeden Salih Gürler’in genç eşi ve annesi sinir krizleri geçirirken, Acil Servis önündeki ağlayışları yürekleri dağladı.
(İHA)