BIST 9.679
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,71
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Yıldırım: Ağızlarından çıkan tek bir hayırlı kelime yok

Başbakan Yıldırım, "Yeni bir seçim gün sayıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da biz bu yıkım ekibine hakettikleri dersi vereceğiz. Ağızlarından bir hayırlı kelime çıkmıyor" dedi.

Abone ol

Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'nde Başbakan Binali Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "İnşallah 24 Haziran'da biz bu yıkım ekibine hakettikleri dersi vereceğiz. Ağızlarından bir hayırlı kelime çıkmıyor" ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

"İstanbul 'evet' dediyse, Türkiye 'evet' demiştir. İstanbul, Yenikapı ruhunu başlatan şehir. İstanbul her daim mazlum milletlerin umudu oldu.

"HAKETTİKLERİ DERSİ VERECEĞİZ"

Yeni bir seçim gün sayıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da biz bu yıkım ekibine hakettikleri dersi vereceğiz. Adamlar nereye gidiyorlarsa yıkımdan bahsediyorlar. AK Parti ne yaptıysa bunları durduracağız, bunları yıkacağız diye ağızlarından bir hayırlı kelime çıkmıyor. Bunların bu ülkeye tek bir dikili ağaçları yok. 

"BUNLARIN YAPMAKLA İŞİ OLMAZ"

Bunların yapmakla işi olmaz. Bunlar değil mi köprülere karşı çıkan, bitince de en önce kullanan bunlar değil mi? Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Millet neye göre size destek versin. Millet söze bakar, kimin söylediğine bakar ona göre karar verir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 

"HİZMET DENİNCE AKLA ERDOĞAN GELİR"

İstanbul'a 7 tane büyük eseri AK Parti yaptı. Bugün meydanlarda yüzbinlerce Anadolu insanı burayı doldurdu. İstanbul biliyor ki bu şehirde hizmet denince akla Recep Tayyip Erdoğan gelir, AK Parti gelir. 

"BAYRAK İNMEDİ, EZANLAR DİNMEDİ"

Geçmiş yılları hatırlayın, darbe tehditleri askeri vesayetler, ülke çıkmazda bir yiğit çıktı dedi ki: 'Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi olmayacak.' 15 senede Türkiye'yi üç kat büyüttük mü? Darbecilere, FETÖ'cülere DEAŞ'a PKK'ya hakettikleri dersi verdik mi? 15 Temmuz'da ayyıldızlı bayrak inmedi, ezanlar dinmedi alçaklar hakettikleri cezayı gördü.

"SEÇİME KATILIMI EN İYİ ŞEKİLDE SAĞLAYALIM"

Bugün FETO'yu, PKK'yı ağzına alamayanlar bu ülkeyi yönetmeye talip oluyor. Önümüzdeki pazar günü yapılacak seçimler Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine giden yolunda yeni bir başlangıç olacak. 24 Haziran'da sandığa gidelim, gitmeyenlere destek olalım, gitmeyenleri teşvik edelim. Türkiye'nin 100. yıl hedeflerini gerçekleştirecek kadroların seçimidir. Seçime katılımı Türkiye'nin her tarafından en iyi şekilde sağlayalım."