BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,17
HABER /  GÜNCEL

Yılbaşı hediyeleri 2018 31 aralık hangi güne denk geliyor?

Yılbaşı hediyeleri yaratıcı fikirler. 2018'e sayılı günler kala yılbaşı hediyeleri merak edilmeye başlandı. Peki farklı ve ucuz yilbasi hediyeleri neler yılbasinda hangi hediyeler alınır? 2018 yılbaşı hediyeleri internethaber'de.

Abone ol

Yeni yıla sadece 27 gün kaldı. Binlerce vatandaş şimdiden yeni yıl hediyelerini aramaya başladı. Peki yeni yılda hangi hediyeler alınır neden kutlanır?

Tüm dünyada 1 Ocak yılbaşı olarak kutlanır ve bu kutlamalar evrensel boyutta olur. Bu özel günde herkes sevdiklerini yeni yılın gelişinden dolayı kutlayıp hediyeler taktim ederler. Hediye seçerken karşınızdaki kişinin cinsiyeti, yaşı, hobileri, o anki ihtiyaçları gibi birçok duruma önem vermeniz gerekir. Yılbaşı hediyesi seçerken de bu durum aynen geçerli olur. Mesela sevgiliye yılbaşı hediyesi seçerken kategorimizde yer alan romantik ve kalp figürlü hediyelere göz atmanız daha iyi bir seçim olacaktır. Arkadaşa yılbaşı hediyesi arıyorsanız da esprili ve eğlenceli yılbaşı hediyeleri seçmelisiniz. Kadınlara yılbaşı hediyesi alırken erkeklerin çok zorlandığı bir gerçek... En farklı, en güzel hediyeleri almak için günler öncesinden düşünmeye, araştırmaya başlayan fakat bir türlü karar veremeyenler için 2018 yılbaşında en güzel hediyeleri sizler için derledik.

YILBAŞINDA ALINACAK HEDİYELER: Eğer klasik bir hediye almak istiyorsanız yılbaşında saat ve parfüm sevdiğinize hediye edebilirsiniz. Arkadaşlar arasında bir yemek organizasyonu yapıp kendi evinizde yılbaşı hediyesi verebilisiniz. Geçen yıla ait bir fotoğraf albümü yaparak hem anıları hatırlayabilir hem de 1 yıllık geçmişinize bakabilirsiniz. Malum ocak ayı kış mevsimi sevdiğiniz birine alacağınız kırmızı atkı ve bere ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

YILBAŞI HANGİ GÜNE DENK GELİYOR? 31 Aralık bu yıl pazar gününe denk geliyor. 1 Ocak ise pazartesi gününe denk geliyor ve resmi tatil oluyor.