BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  MEDYA

Yılanların Öcü 15. bölüm Kamuran Fatma'ya saldırıyor

Yılanların Öcü 15. bölümde heyecan dorukta. Fatma ve Bayram evlenmek için karar verirler. Kamuran Fatma'yı kafasına koymuştur bir kere ondan vazgeçmeye niyeti yok.

Abone ol

Yılanların Öcü 15. bölümde heyecan dorukta. Fatma ve Bayram evlenmek için karar verirler. Kamuran Fatma'yı kafasına koymuştur bir  kere ondan vazgeçmeye niyeti yok.

“Yılanların Öcü”nün 15. bölümünde; Bayram, Ayşe’nin başına gelenlerden hala Hüsnü’yü sorumlu görmektedir. Hüsnü’yü Ayşe’ye saldıran adamların evinde görünce bu şüphesinde haklı mı çıkacaktır? Bayram ve Fatma aşklarının önündeki engelleri aşmak için gizlice evlenmeye karar vermiştir. Bayram nikah için gün almaya çalışırken, kavuşmalarına engel olmak isteyenler bu sefer hangi yollarla Bayram ve Fatma’nın karşılarına çıkacaktır? Aşıkları birlikte gören ve Fatma’dan vazgeçmeye niyeti olmayan Haceli’nin tepkisi ortalığı karıştırırken, Kamuran da bir yandan saplantı haline getirdiği Fatma’nın her şeye rağmen Bayram’dan vazgeçmeyeceğini anlamıştır. Bu durum kontrolünü kaybetmesine sebep olurken, Fatma’yı zor anlar beklemektedir.

 YILANLARIN ÖCÜNDE NELER OLDU?

 “Yılanların Öcü”nün 14. bölümünde; “Hüsnü, ne yaparsa yapsın Fatma’dan vazgeçmeyen Bayram’a iyi bir ders vermeye, bunun için onu can evinden vurmaya, kardeşi Ayşe’yi kullanarak kız kaçırmanın ne demek olduğunu ona göstermeye kararlıdır. 

yilanlarin-öcü-1.jpg

Yaptığı hain plan umduğu gibi işleyebilecek midir? Kardeşinin sağlığına kavuşması için Kamuran’a,  Bayram’dan uzak durma sözü verip, aşkı ve kardeş sevgisi arasında sıkışıp kalan Fatma, hangi kararı verecek? 

yilanlarin-öcü-2.jpg

Kamuran’ın sinsi planları, Fatma’nın Bayram’a duyduğu aşkı alt etmeyi başaracak mı?

yilanlarin-öcü.jpg

DİZİDE NELER OLDU?

Yılanların Öcü yeni bölümüyle yine hefes kesecek. Kaçmaya karar veren Bayram ve Fatma'nın başına neler gelecek?

“Yılanların Öcü”nün 13. bölümünde; Birlikte kaçacaklarken Ömer’den kötü haber alan Bayram ve Fatma’nın mutluluk hayalleri suya mı düşecek yoksa aşklarının peşinden gidip her şeyi arkalarında mı bırakacaklar?

Geçmişten gelen sırrın ortaya çıkmaması için uğraşan Hüsnü de Ömer’in başına geldiğinde ne ile karşılaşacak. Ömer yaşayacak mı?

Fatma ile Bayram arasındaki aşktan iyice emin olan Haceli de Fatma’yı Bayram’a yar etmemeye karar verirken, Kamuran ise var olan koşulları, Fatma’yı elde etmek için kendi lehine kullanmayı başarıp, herkesin planlarını alt üst edebilecek midir?

YILANLARIN ÖCÜ'NDE 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Yılanların Öcü”nün 12. bölümünde; Hüsnü, Kamuran’ın desteğini alarak Fatma’ya Elif’in destek vermesini engellemeyi başarmış, Kamuran’ın Fatma ile ilgili sinsi planları olduğundan habersizdir.

screen-shot-2014-11-25-at-11.29.23-am.png

Hüsnü’nün Bayram’a verdiği cevap karşısında iki aşık şaşkına uğramış, birlikte plan yapmaya karar vermişlerdir. Ömer’in aklı, amcası ile ilgili ithamlarda bulunan Emine nedeniyle karışmıştır. Emine babası ve amcasına dair gerçekleri açıklayacağını söyler. Ömer, Ayşe ile birlikte Emine’nin evine gittiğinde onları hiç ummadıkları bir olay beklemektedir. Fatma ve Bayram aldıkları bir haber nedeni ile büyük bir şok yaşarlar.

10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılanların Öcü 10. Bölüm Fatma için konakta daha zor günlerin habercisi oldu. Yılanların Öcü yeni bölüm özeti haberimizde.

BU AKŞAM YILAMLARIN ÖCÜ'NDE NELER OLACAK?

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, yarın akşam saat 20.00’de onuncu bölümüyle Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.


“Yılanların Öcü”nün onuncu bölümünde; Şerife, Kamuran’ın Fatma’ya olan ilgisinin iyiden iyiye farkına varmıştır. Bunun hesabını Kamuran’dan sormaya kalksa da başına yeni işler açılır. Üstüne üstlük Kamuran, onu Nesrin’in hizmetinden alıp Fatma’yı bu işle görevlendirince Şerife, Fatma’dan kurtulmak için plan kurmaya başlar. 

Bayram’ın ve Fatma’nın arasındakileri öğrenen Haceli, Bayram ile yüzleşir. Bayram, Fatma ile birbirlerini sevdiklerini söylese de, Haceli’nin Fatma’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Bir yandan da hem Bayram hem de Fatma, ailelerinin içine düştüğü büyük sıkıntı nedeniyle içinden çıkılmaz durumlara sürüklenmiştir. Kamuran ise, bir saplantı haline getirmeye başladığı Fatma’yı bir türlü aklından çıkaramamaktadır. İçine bu durumla ilgili şüphe düşen karısı Nesrin, nasıl bir tepki verecektir?

Yılanların Öcü 9. Bölüm yayınlanan bölümle yine izleyenleri ekran başında heyecanlandırdı. Yılanların Öcü yeni bölümde neler yaşandı?

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Çarşamba akşamı saat 20.00’de dokuzuncu bölümüyle Show TV’de izleyicileriyle buluştu.

“Yılanların Öcü”nün dokuzuncu bölümünde neler oldu?

yilanlarinocu.20141030043435.jpg

YILANLARIN ÖCÜ 9. BÖLÜM ÖZET

Yılanların Öcü yeni bölümde Zahide'nin ölümünün ardından yaşanan sorunlar devam etmektedir. Zahide’nin ölümünden Kara Bayram’ı sorumlu tutan Haceli, içindeki ateşi bir türlü söndürememektedir.

yilanlarinocu.jpg

Haceli’nin içindeki intikam duygusu, Kara Bayram ve Irazca için kötü günlerin habercisidir. Bayram’ın, içine girdikleri bu zor durumdan çıkmak için neler yapacağı merak konusuyken, Fatma da başına geleceklerden habersizdir.

yilnalarinocu.jpg


Bayram ile kaçmak için evi terk ettiğini öğrenen Hüsnü, bunun acısını Fatma’dan çıkarmaya karar verir. Fatma’yı konakta yine çok zor günler beklemektedir.