BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  MEDYA

Yılanların Öcü 10. bölüm Şerife her şeyi anlıyor

Yılanların Öcü 10. Bölüm Fatma için konakta daha zor günlerin habercisi oldu. Yılanların Öcü yeni bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Yılanların Öcü 10. Bölüm Fatma için konakta daha zor günlerin habercisi oldu. Yılanların Öcü yeni bölüm özeti haberimizde.

BU AKŞAM YILAMLARIN ÖCÜ'NDE NELER OLACAK?

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, yarın akşam saat 20.00’de onuncu bölümüyle Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.


“Yılanların Öcü”nün onuncu bölümünde; Şerife, Kamuran’ın Fatma’ya olan ilgisinin iyiden iyiye farkına varmıştır. Bunun hesabını Kamuran’dan sormaya kalksa da başına yeni işler açılır. Üstüne üstlük Kamuran, onu Nesrin’in hizmetinden alıp Fatma’yı bu işle görevlendirince Şerife, Fatma’dan kurtulmak için plan kurmaya başlar. 

Bayram’ın ve Fatma’nın arasındakileri öğrenen Haceli, Bayram ile yüzleşir. Bayram, Fatma ile birbirlerini sevdiklerini söylese de, Haceli’nin Fatma’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Bir yandan da hem Bayram hem de Fatma, ailelerinin içine düştüğü büyük sıkıntı nedeniyle içinden çıkılmaz durumlara sürüklenmiştir. Kamuran ise, bir saplantı haline getirmeye başladığı Fatma’yı bir türlü aklından çıkaramamaktadır. İçine bu durumla ilgili şüphe düşen karısı Nesrin, nasıl bir tepki verecektir?

Yılanların Öcü 9. Bölüm yayınlanan bölümle yine izleyenleri ekran başında heyecanlandırdı. Yılanların Öcü yeni bölümde neler yaşandı?

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Çarşamba akşamı saat 20.00’de dokuzuncu bölümüyle Show TV’de izleyicileriyle buluştu.

“Yılanların Öcü”nün dokuzuncu bölümünde neler oldu?

yilanlarinocu.20141030043435.jpg

YILANLARIN ÖCÜ 9. BÖLÜM ÖZET

Yılanların Öcü yeni bölümde Zahide'nin ölümünün ardından yaşanan sorunlar devam etmektedir. Zahide’nin ölümünden Kara Bayram’ı sorumlu tutan Haceli, içindeki ateşi bir türlü söndürememektedir.

yilanlarinocu.jpg

Haceli’nin içindeki intikam duygusu, Kara Bayram ve Irazca için kötü günlerin habercisidir. Bayram’ın, içine girdikleri bu zor durumdan çıkmak için neler yapacağı merak konusuyken, Fatma da başına geleceklerden habersizdir.

yilnalarinocu.jpg


Bayram ile kaçmak için evi terk ettiğini öğrenen Hüsnü, bunun acısını Fatma’dan çıkarmaya karar verir. Fatma’yı konakta yine çok zor günler beklemektedir.