BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.404,86
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Yılanın başını ezeceğiz

Terör örgütünün saldırıları Bülent Arınç'ın gündemindeydi. Arınç terörle mücadelede kararlılık mesajları verdi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, terör örgütünün alçakça ve haince saldırılar düzenlediğini vurguladı. Arınç, "Dikkati, enerjiyi ve gayretimizi bu yılanın başını ezmek için kullanacağız" dedi.

Seçim bölgesi Bursa'da Erzurumlular Federasyonu'nun Yıldırım ilçesi Kaplıkaya Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasının açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terör saldırılarına tepki gösterdi. Şehit haberlerinin tüm Türkiye'yi üzdüğüne dikkat çeken Bülent Arınç, büyük bir hainlik ve düşmanlıkla karşı karşıya olduklarını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Arınç şunları kaydetti: "İçinde bulunduğumuz şartlar üzüntülü anlardır. Şu anda maalesef sadece bu şehidimiz değil, Bingöl Karlıova'da alçakça, kahpece uzaktan kumandayla, içinde bulunduğu araç havaya uçurulduğu için 8 polisimiz şehit oldu. Bir alçaklıkla karşı karşıyayız. Bir hainlikle, bir düşmanlıkla karşı karşıyayız. Elimizden gelen bütün dikkati, bütün enerjiyi, gayreti, bu yılanın başını ezmek için kullanıyoruz. Ama arada hepimizi üzen, kaygılandığı olaylar da yaşanıyor. Birisi bitmeden öbürü başlıyorsa, her şeyin bir zevali vardır. Bir işin kemali aynı zamanda zevaliye yakındır. Bu kadar hainliğin sonu zevaldir. İnşallah en kısa zamanda bu hainlerin akıbetlerini o feci sonunu en kısa sürede göreceğiz. Allah bizi muvaffak etsin. Milletimizi bu beladan ve felaketten kurtarsın."