BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.491,31
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YGS soru ve cevap anahtarı 2016 ÖSYM ais

YGS soruları ve cevap anahtarı ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası ais.osym.gov.tr'de. 2016 YGS soruları ve cevaplarıyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

ÖSYM YGS 2016 soruları öğrenciler ve velilerin ana gündem maddesi.

YGS 2016 maratonunun bitmesi ardından gözler ÖSYM'de. ÖSYM YGS soruları ve cevaplarını bugün yada en geç yarın açıklayacak. 

YGS SORU KİTAPÇIĞI 2106 VE ÖSYM YGS PUAN HESAPLAMA TABLOSU İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM yıllar sonra ilk kez YGS soruları ve cevaplarının tamamını açıklama kararı aldı. Son yıllarda YGS sorularının yüzde 20'sini açıklayan ÖSYM, YGS 2016 için devrim gibi bir karar aldı. YGS 2016 soru ve cevapları açıklanıyor.

YGS SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM YGS 2016 soruları ne zaman açıklanacak sorusuna resmi bir yanıt vermedi. Ancak ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir geçen hafta yaptığı açıklamada YGS 2016 soru ve cevaplarının 14 Mart 2016 pazartesi günü açıklanabileceğini söylemişti.

YGS SORULARI BUGÜN YAYINLANABİLİR Mİ?

Öte yandan, ÖSYM Başkanlığı YGS 2016 soru ve cevaplarının yayın haklarını basın kuruluşlarına sattı. YGS soru ve cevaplarının yayın hakkını satın alan televizyon ve gazeteler her an YGS soruları ve cevaplarını yayınlamaya başlayabilir.

YGS 2016 soruları ve cevap anahtarı yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da olacak. 

YGS SORU VE CEVAPLARI ÖĞRENME LİNKİ ais.osym.gov.tr

Adaylar YGS 2016 Matematik soruları ve cevaplarına TC Kimlik Numaraları ve ÖSYM Aday Şifreleri'yle ais.osym.gov.tr'den ulaşabilirler.

YGS soru ve cevap anahtarı 2016 ÖSYM ais

YGS ÖSYM ADAY ŞİFREMİ UNUTTUM NE YAPABİLİRİM?

YGS sorularını görmek için ÖSYM’den aldığınız aday şifrenize ihtiyacınız var. Ancak bu şifreyi unuttuysanız ya da kaybettiyseniz paniklemeyin.

Bunun için ÖSYM’nin sitesine girerek ais.osym.gov.tr’den adresinden şifrenizi ücretsiz olarak yeniden alabilirsiniz. Siteye girdikten sonra “Şifremi Unuttum” alanına girerek yöneltilen soruları doğru yanıtlamanız gerekiyor.

YGS soru ve cevap anahtarı 2016 ÖSYM ais

Eğer internet ortamından şifre almayı başaramazsanız ÖSYM sınav koordinatörlüklerine veya YGS’de başvuru merkezi olarak görev yapan yetkilendirimliş başvuru merkezlerine geçirli nüfus cüzdanı veya pasaportunuzla şahsen başvurabilirsiniz. Bu merkezleri ÖSYM’nin internet sitesinden edinebilirsiniz. Unutmayın sizden başkası sizin adınıza şifre alamaz.