BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59

YGS sonuçları 2017 ÖSYM sonuç sorgu ekranı

YGS sonuçları 2017 ÖSYM sonuç sorgu ekranı

YGS sonuçları 2017 ÖSYM sorgu ekranı sonuc.osym.gov.tr'de. ÖSYM YGS sonuçları 2017'yi açıkladı. YGS sonuçları sorgulama ekranı 2017 ÖSYM ile aynı anda internethaber.com'da.

YGS sonuçları 2017 ÖSYM sonuç sorgu ekranı

YGS sonuçları 2017 ÖSYM sorgu ekranı sonuc.osym.gov.tr'den açıkladı. ÖSYM YGS sonuçları 2017'yi açıkladı mı diye merak edenlere internethaber.com'dan müjde. YGS sonuçları sorgulama ekranı 2017 için sonuc.osym.gov.tr aktif edildi. Adaylar TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday Şifreleri'yle YGS sonuçlarını sonuc.osym.gov.tr adresinden ulaşabilecekler. Öte yandan Twitter'da ÖSYM Başkanlığı'ndan gelecek YGS sonuçları 2017 açıklamasını bekleyen adayların esprileri günün en çok konuşulanı oldu. #ösym hashtagı TT listesine girdi. ÖSYM YGS Sonuç sorgulama ekranı için buraya tıklayın

YGS sonuçları 2017 ÖSYM sonuç sorgu ekranı

YGS sonuçları neden geç açıklandı sorusunun yanıtı da ÖSYM'den geldi. ÖSYM'den gelen son dakika YGS sonuçları açıklamasına göre YGS sonuçlarının açıklanması teknik nedenlerle gecikti. Yoğunluk nedeniyle ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi sonuc.osym.gov.tr'ye veri girişi yapılamadı. ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Işıl Beşoğul YGS sonuçlarına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında şunları söyledi: “Sitedeki yoğunluk nedeniyle veri girişinde sorun yaşıyoruz. Gün içinde mutlaka açıklanacak. Herhangi bir aksilik yok. Adayların siteye yüklenmemelerini rica ediyoruz. İnternet sitemiz biraz rahatlarsa veri girişini tamamlayacağız.” Beşoğul'un açıklamasının ardından YGS sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

YGS sonuçları 2017 ÖSYM sonuç sorgu ekranı

YGS sonuçları sorgulama nasıl yapılıyor : YGS 2017 sonuçları sorgu ekranına öğrenciler ÖSYM'nin Sonuç Açıklama Sistemi sonuc.osym.gov.tr adresini bilgisayarlarının arama çubuğuna yazarak ulaşabilirler. sonuc.osym.gov.tr adresine giren adaylar TC Kimlik Numaraları ve ÖSYM Aday Şifresini çıkan ekrandaki kutucuklara yazarak YGS sonuçlarına ulaşabilirler. YGS sonuçları sorgulama ekranı linkine adaylar ÖSYM ile aynı anda internethaber.com'da ulaşabilecekler.

YGS sonuçları 2017 ÖSYM sonuç sorgu ekranı

YGS sonuçları yalnızca sonuc.osym.gov.tr sitesinde olacak. ÖSYM ayrıca belge göndermeyecek ÖSYM geçmiş yıllarda olduğu gibi YGS sonuçlarını yalnız online erişim ile duyuruyor. YGS sonuçları 2017 için adaylara ayrıca sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar tüm işlemleri için YGS sonuç belgelerini sonuc.osym.gov.tr adresinden çıktı alarak halledebilecekler.