BIST 9.531
DOLAR 32,49
EURO 34,55
ALTIN 2.475,99

YGS sınav giriş yerleri 2017 sorgu ekranı ÖSYM ais

YGS sınav giriş yerleri 2017 sorgu ekranı ÖSYM ais

YGS giriş yerleri 2017 ÖSYM'de. 2017 YGS giriş yerleri sorgulama ekranı ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistesi ais.osym.gov.tr'de. YGS sınav giriş yerleri TC ile sorgulama ekranı için erişim detayları internethaber.com'da.

YGS sınav giriş yerleri 2017 sorgu ekranı ÖSYM ais

YGS 2017 giriş yerleri ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden açıklandı. YGS sınav giriş yeri öğrenme ekranı ais.osym.gov.tr ÖSYM tarafından aktif edildi. YGS giriş yeri sorgulaması yapmak isteyen öğrenciler TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday Şifresi'yle ais.osym.gov.tr'den öğrenebilirler. YGS 2017'ye girecek adaylara YGS sınav giriş yeri ve YGS sınav giriş belgesi gönderimi yapılmayacak. YGS adayları YGS sınav yerlerini sadece ais.osym.gov.tr'den öğrenebilirler. YGS 2017 giriş belgesi çıktısı da ancak ais.osym.gov.tr adresinden edinilebilir. YGS sınav giriş yerleri ve 2017 YGS sınav giriş belgesi çıktısı alma linkine ÖSYM tarafından erişime açılır internethaber.com'dan da ulaşabilirsiniz.

YGS sınav giriş yerleri 2017 sorgu ekranı ÖSYM ais

ÖSYM YGS 2017 SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? YGS'ye girecek adaylar merakla ÖSYM YGS sınav giriş yerlerini ne zaman açıklayacak sorusunun yanıtını arıyorlardı. ÖSYM'den beklenen haber bugün geldi. ÖSYM YGS 2017 sınav giriş yerlerini bugün açıklandı. 2017 YGS adayları YGS sınav giriş yerlerini öğrenmek ve YGS 2017 sınav giriş belgesini nasıl alacaklarını merak ediyor. YGS 2017 sınav giriş yerlerini öğrenmek isteyen ve YGS sınav giriş belgesi çıktısı almak isteyen adaylar bilgisayarlarının arama çubuğuna ais.osym.gov.tr yazarak aşağıda görüntüsü bulunan ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sayfası'na ulaşacaklar.

YGS sınav giriş yerleri 2017 sorgu ekranı ÖSYM ais

Adaylar 'Sisteme Giriş' bölümünü tıklayarak aşağıdaki sayfaya girecekler. Daha sonra TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday Şifresi'ni sisteme giren YGS 2016 adayları YGS sınav giriş yerlerine ilişkin bilgilere ulaşabilecekler. Adaylar aynı ekrandan YGS 2016 sınav giriş belgelerinin çıktılarını da alabilecekler.

YGS sınav giriş yerleri 2017 sorgu ekranı ÖSYM ais

ÖSYM ADAY ŞİFRESİNİ UNUTANLAR YGS GİRİŞ BELGESİNİ NASIL ALACAK? YGS sınav giriş belgenizi alabilmek için ÖSYM’den aldığınız aday şifrenize ihtiyacınız var. Ancak bu şifreyi unuttuysanız ya da kaybettiyseniz paniklemeyin. Bunun için ÖSYM’nin sitesine girerek ais.osym.gov.tr’den adresinden şifrenizi ücretsiz olarak yeniden alabilirsiniz. Siteye girdikten sonra “Şifremi Unuttum” alanına girerek yöneltilen soruları doğru yanıtlamanız gerekiyor.