BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YGS deneme sınavı çöz MEB e-değerlendirme testleri

YGS deneme sınavı çözmek isteyen adaylar için MEB'den e-değerlendirme testleri geldi. MEB YGS deneme sınavları PDF formuyla 10 Mart'a kadar odsgm.meb.gov.tr/kurslar linkinde.

Abone ol

YGS deneme sınavı çözmek isteyen öğrenciler MEB'in YGS e-değerlendirme testlerine mutlaka göz atın.

MEB YGS deneme sınavı 2016 10 Mart 2016 tarihine kadar odsgm.meb.gov.tr/kurslar adresinde erişime açık olacak. 

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 13 Mart 2016'da yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi destekleme ve yetiştirme kurslarına devam eden 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik elektronik değerlendirme (e-değerlendirme)sınavlarının 3'üncüsü başlatıldı.

MEB tarafından düzenlenen 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik e-değerlendirme sınavlarına 10 Mart'a kadar girilebilecek. Bu öğrencilere yönelik e-değerlendirme sınavlarının 4'üncüsü 8 Mayıs 2016, 5'incisi de 5 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

YGS deneme sınavı pdf çöz meb e-değerlendirme

MEB EBA KURS ŞİFRELERİYLE GİRİŞ YAPILACAK

Destekleme ve yetiştirme kurslarına kayıtlı öğrenciler, EBA şifreleriyle sisteme giriş yaparak sınava katılabilecek. Kurslara kayıtlı olmayan öğrenciler ise aynı sınava Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sayfasından ulaşabilecek.
MEB'in bütün sınıf düzeylerinde hazırladığı kazanım kavrama testleri ile değerlendirme sınavlarına Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün "http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar" adresinden erişilebilecek. 

MEB TEOG DEĞERLENDİRME TESTLERİ 

8'inci sınıflara yönelik elektronik değerlendirme sınavlarının 3'üncüsü ise 10 Mart 2016, 4'üncüsü de 9 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.