BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.433,76
HABER /  GÜNCEL

Yetiştirme yurdunda intihar!

17 yaşındaydı. Yetiştirme yurdunda kalıyordu. Kendini boşluğa bırakıverdi. Ardında bir sürü soru bırakarak...

Abone ol

Edirne'de erkek yetiştirme yurdunda kalan bir genç, yurdun 3. katından atlayarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Sosyal Hizmetler Edirne Gazimihal Erkek Yetiştirme Yurdu'da kalan 17 yaşındaki Emre Araz henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, kaldığı odanın penceresine çıktı. Araz, görevlilerin, tüm uğraşlarına rağmen kendini boşluğa bıraktı.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan genç, kurtarılamadı.
Edirne Vali Vekili Ali Deniz Sürmen, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti. Sürmen, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili adli işlemleri başlattığını ifade ederek, ''Sosyal Hİzmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca olayı bütün ayrıntılarıyla incelemek ve araştırmak üzere bir müfettiş görevlendirildi'' dedi.

Edirne Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Kırık ise konunun bakanlığa intikal ettirildiğini belirterek, bilgi veremeyeceğini söyledi.

DURUP DURURKEN AĞLARDI

Ölen Emre Araz'ın isminin açıklanmasını istemeyen iş yeri sahibi de Emre'nin sosyal hayata uyum sağlaması ve topluma yararlı bir vatandaş olması için iş yerinde çalıştırtığını söyledi.

Emre Araz'ın zaman zaman yanında çalışarak harçlık aldığını söyleyen bir iş yerinin sahibi Emre'nin içine kapanık bir kişilikte olduğunu söyledi. İşleri sahibi, ''Emre'yi yeri belli olsun, topluma yararlı bir vatandaş olsun diye yanımıza aldık. Harçlığını veriyorduk, o da burayı seviyordu. Emre çok iyi ama içine kapalı bir çocuktu, bazen durup dururken ağlardı'' diye konuştu.

Araz'ın cenazesinin Tekirdağ'da toprağa verileceği öğrenildi.