BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13
MEDYA

Yeter 22. bölüm fragmanı

Yeter dizisi 22. yeni bölümüyle 2 Haziran 2016 Perşembe akşamı ATV'de olacak. Yeter'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Yeter 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 2 Haziran 2016 Perşembe akşamı ATV'de...


Aylin, beyin cerrahı Yekta Harmanlı'yla evlenir. Yekta, hayatındaki her şeyin mükemmel olmasını isteyen, takıntılı bir adamdır. Aylin'in hayatı kocasının gerçek yüzüyle tanışmasıyla kabusa döner. İlk çocukları olan Kaan, gün geçtikçe babası gibi şiddet eğilimleri göstermeye başlar. Aylin, ikinci çocuğuna hamile kaldığını öğrendiğinde, kocasından kurtulmak için arkadaşlarının yardımıyla bir plan yapar. İkinci çocuğunu kocasına doğumda ölmüş gibi gösterir. Bebeği de bir süreliğine çocukları olmayan abisi ve yengesine verir. Yengesi para karşılığında sırrını saklamayı ve çocuğuna bakmayı kabul eder.


Aradan beş yıl geçer. Aylin kocasından kaçmak için yeterli parayı biriktirir; ancak planı Yekta'nın parayı bulmasıyla suya düşer. Öte yandan çocuğuna bakan yengesi, Aylin'den beklediği maddi desteği alamayınca öfkelenir. Durumu aşığıyla paylaşır. Aşığı da para sızdırmak için, Yekta'ya öldü sandığı çocuğunun yaşadığını söyler. Aylin'in hayatı Yekta'nın gerçeği öğrenmesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır. Bu girdapta ona yardım eden tek kişi gençlik aşkı Uras olacaktır...

Sitene Ekle
Etiketler