BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  GÜNCEL

Yetenekli gurbetçi Hamburg'da

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV, yetenekli gurbetçi futbolcuyu transer etti.

Abone ol

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV, İngiliz Premier Ligi takımlarından Chelsea'den ümit milli futbolcu Gökhan Töre'yi transfer etti.

Hamburger SV Kulübü'nden yapılan açıklamada, Michael Mancienne ve Jacopo Sala'dan sonra Gökhan ile de anlaştıklarını ve Gökhan'ın Hamburger SV ile 30 Haziran 2014 tarihine kadar sözleşme imzaladığı belirtildi.

Gökhan, Hamburger SV'ye geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, büyük bir geleneği olan kulübün başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Kulübün sportif direktorü Frank Arnesen, Gökhan'ı genç, yetenekli, sol ayağını kullanan, oyunu okuyabilen, fizik gücü yüksek bir oyuncu olarak nitelendirdi.

Arnesen, genç oyuncunun son yıllardaki başarılı gelişmesini sürdürebilmesi için ona yeterli zamanı vereceklerini kaydetti.

Gökhan 2009 yılının ocak ayında Bayer Leverkusen'in alt yapısından Chelsea'ye transfer oldu. Türkiye'nin U21 takımında da forma giyen Gökhan, Türkiye'nin 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Belçika ile 1-1 berabere kaldığı maçta Türk Milli Takımı'nın kadrosunda yer aldı.