BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32
HABER /  MEDYA

Yetenek Sizsiniz finalini kim kazandı?

Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi kim oldu? Yetenek Sizsiniz finalinde kazanan isim belli oldu. İşte Yetenek Sizsiniz finali ve birincisi;

Abone ol

TV 8'de bir yarışma programı daha final yaptı. Yetenek Sizsiniz yarışmasında dün akşam final heyecanı yaşandı. Büyük beğeniyle izlenen programda iki performans SMS oylarıyla finale kaldı. Yarışmanın ikinci SMS oylamasında ise finalin galibi Yunus Karaca oldu. Karaca'nın performans sonrası, yarışmayla ilgili sorulara verdiği cevaplar ise geceye damga vurdu.

Yetenek Sizsiniz'in 2015 finali dün yine izlenme rekorları kırdı. Program boyunca büyük heyecanın yaşandığı programda, finalistler sahnede hünerlerini sergilerken, yine birbirinden renkli dakikalar yaşandı. 

Grup Kaşıks, finalde daha önceki yarışmalara benzer bir performansla yer aldı. Jüri üyelerinden Eser, Kaşıks'ın sevdiği gruplar arasında yer aldığını; ancak istediği enerjiyi finalde bir türlü alamadığını söyledi. Gösteri sonunda kırılan gitarın kendileri için bir anlam taşımadığını söyleyen Eser, gösterinin bir hikayesinin olmadığını ifade etti.

yetenek-sizsiniz.jpg

CASH JÜRİYİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Gecenin en iyi performanslarından birisini ise İrem ve Cash sergiledi. Özellikle jürinin büyük beğenisini kazanan ikili, izleyiciden de büyük alkış topladı. Cash'ın sahneye makarayla inmesi sırasında hiç hareket etmemesi jüriden büyük beğeni kazandı.

145.20150715014914.jpg

GECENİN EN RENKLİ ANI

Finalin en iyi performansı ise yarışmanın birincisi Yunus'tan geldi. Gösteri sonrası Yunus için çok kritik bir gece olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, üç tur geçerek finale gelmenin bu yaşta bir isim için çok önemli olduğunu söyledi. Yunus'un Acun'a verdiği cevap ise jüriyi kahkahaya boğdu. 



İŞTE YUNUSA BİRİNCİLİK GETİREN O PERFORMANS