BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,85
ALTIN 2.513,68
HABER /  MAGAZİN

Yeşim Salkım pavyona düştü

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım bambaşka bir karakterle hayranları ile buluşuyor

Abone ol

'Bekle Beni Yarın' filminin çekimleri tamamlandı. Filmde payvon şarkıcısını Yeşim Salkım, Güneydoğu'da şehit düşen eşini ise gerçek hayattaki eşi Hakan Eratik canlandırıyor

Yeşim Salkım'ın pavyona düşen eski bir Türkiye güzelini canlandırdığı 'Bekle Beni Yarın' filminin çekimleri tamamlandı. Alphan Dikmen'in yönettiği filmde; otistik 'Adem'le, eşini Güneydoğu'da şehit verdikten sonra pavyonda şarkı söylemeye başlayan 'Nevin'in, bir gazete kupürü sayesinde kesişen hayatları anlatılıyor.

KARAKTERİ İYİ ÇÖZDÜ

Nisan'da vizyona girecek yapımda; Salkım'ın eşi Hakan Eratik de konuk oyuncu olarak yer alıyor. Eratik; 'Nevin' karakterinin şehit düşen üsteğmen eşini canlandırıyor. Yönetmen Dikmen başroldeki Yeşim Salkım'ı öve öve bitiremeyerek şunları söylüyor: "Yeşim Hanım tam aradığım bir oyuncuydu. Projeyi kendisine ulaştırdım, hemen bana döndü. Sette karakterin alt metnini çok iyi çözdü. 10 gün boyunca set aralarında bile 'Nevin' gibiydi. Filmin finalini, kendisiyle birlikte, göz yaşlarımızı tutamayarak izledik."

OTİSTİK ROLÜ İÇİN 12 KİLO ALDI

Filmde otistik 'Adem' karakterini Süleyman Al canlandırıyor. Al, bu rol için 12 kilo aldı ve altı ay boyunca otizm merkezlerinde otistiklerle bir araya geldi. Yönetmen Alphan; "Film proje aşamasına geçtiğinde bu rol için Süleyman'ı oynatmakta kararlıydım. Doğru seçim yapmışım. Çok başarılı performans sergiledi" dedi.