BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47

Yeşim Salkım Kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarla magazin gündemine düşen Yeşim Salkım kimdir aslen nereli kaç yaşında?  Yeşim Salkım İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü’nü bitirmiştir. 1994 yılında İlk Albümünü piyasaya sunan Yeşim Salkım bu albümde yer alan Son Sigara, Hiç keyfim yok ve Bön yoldan gönüllü çıktım isimli parçaları ile müthiş bir çıkış...

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarla magazin gündemine düşen Yeşim Salkım kimdir aslen nereli kaç yaşında? 

Yeşim Salkım İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü’nü bitirmiştir. 1994 yılında İlk Albümünü piyasaya sunan Yeşim Salkım bu albümde yer alan Son Sigara, Hiç keyfim yok ve Bön yoldan gönüllü çıktım isimli parçaları ile müthiş bir çıkış yakaladı.

12 Nisan 1968 yılında dünyaya gelen Yeşim Salkım İstanbul doğumludur. Baba tarafından aslen Arnavut Göçmeni olan Yeşim Salkım anne tarafından ise İzmir‘lidir. Büyük dedesi Kurtuluş Savaşı döneminde Yunanistan ve Arnavutluk sınırında yer alan Koniça kasabasından Balkesir‘e yerleşmiştir. Yeşim Salkım İlker İnanoğlu ile 2006 ve 2007 yılları arasında evlilik yaşamış daha sonra, Arben İçli ile evlenmiş ve bu evliliğide 2003 – 2005 yılları arasında sürmüş daha sonra Hakan Eratik ile evlenmiş ve ayrılmışlardır. Yeşim Salkım’ın Gizem Emre ve Ada Eratik isimlerinde iki çocuğu vardır.