BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,28
HABER /  GÜNCEL

'Yeşil' hala aranıyor!

Çok sayıda faili meçhul cinayetten aranan Yeşil hakkındaki yakalama kararının düştüğü iddiasının doğru olmadığı bildirildi.

Abone ol

MİT Kanunu'nda yapılan değişiklikle birlikte çok sayıda faili meçhul cinayetten aranan Yeşil hakkındaki yakalama kararının düştüğü iddiasının doğru olmadığı bildirildi.

Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği yetkililerinden alınan bilgiye göre, Tunceli Alay Komutanı Albay Kazım Çillioğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında Özel Yetkili Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "yakalama kararı" verilen Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım hakkındaki, kararın devam ettiği bilgisi verildi.

Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım hakkında MİT'e yazı yazarak, bu şahısın resmi olarak personelleri olup olmadığını, halen görev yapıp yapmadığını soracağı ve gelen cevaba göre hareket edeceği öğrenildi.

Bu arada, eski Tunceli Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Çillioğlu'nun şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım ile 'Bozo' kod adlı Yusuf Geyik için Özel Yetkili Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yakalama kararı çıkartılmıştı.