BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13
MEDYA

Yeşil Deniz 59. bölüm fragmanı

Yeşil Deniz dizisi 59. yeni bölümüyle 8 Şubat 2016 Pazartesi akşamı TRT 1'de olacak. Yeşil Deniz’in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Yeşil Deniz 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 8 Şubat 2016 Pazartesi akşamı TRT 1'de...


Sadıçlar jandarma baskınından kısa süre önce korsan radyoları Sadıç FM’i saklamayı başarmışlardır. Ancak Üsen’in pes etmeye niyeti yoktur. Beyaz eşya dükkanına ait kamyonetle Yeşilova’yı dolaşmaya, Sadıç FM’in yerini ihbar edene büyük ödül vereceğini anons etmeye başlar. Öte yandan sadıçlar ise Emin’in Üsen’in dükkanında işe başladığını öğrenmişlerdir. Bir yandan radyoyu kuracak yeni bir yer ararken bir yandan da Emin’e tepki gösterir, hesap sorarlar.


Uzun bir aradan sonra Hafize’yi ziyarete gelen Neşe ise beklenmedik bir anda Sibel ve Süleman arasındaki sürpriz gerçeği öğrenir. Arife’yle evlenmesi beklenen ancak Zarife’ye aşık olan Sezai ise bu uğurda önemli bir risk alıp Zarife’yle kendi evinde iletişime geçecektir.


Süleman’ın Sibel’le formalite icabı evlendiğini öğrenen Neşe ne yapacaktır? Radyoyu hayalet söylentilerinin olduğu harabe bir eve taşıyan sadıçlar Üsen’in hışmından kurtulacak mıdır? Pala Dayı’nın karşısına çıkarılan Bahri sahip olduğu ikna kabiliyeti yüzünden bir anda Pala Dayı’nın tahsilatçısı konumuna yükselirken evlilik yalanı ayaklarına dolanan Cemil’in kız kardeşleri Sezai belasından nasıl kurtulacaktır?

Sitene Ekle
Etiketler