BIST 9.485
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,71
HABER /  GÜNCEL

'Yerler kirlenmesin' diye çoraplarıyla bankaya girdi

BURSA’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan Binnaz Uysal (56), işlem yapmak için geldiği banka şubesinde yerler kirlenmesin, diye ayağındaki çamurlu lastik ayakkabılarını çıkararak, bankaya çoraplarıyla girdi.

Abone ol

BURSA’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan Binnaz Uysal (56), işlem yapmak için geldiği banka şubesinde yerler kirlenmesin, diye ayağındaki çamurlu lastik ayakkabılarını çıkararak, bankaya çoraplarıyla girdi. Güvenlik görevlisi ısrar etse de kadını kara lastikleriyle içeri girmesi için ikna edemedi.

ÇAMURLU AYAKKABILARINI KAPININ ÖNÜNE KOYDU

Olay, geçen cuma, Orhangazi ilçesindeki bir banka şubesinde meydana geldi. Yeniköy Mahallesi'nde oturan Binnaz Uysal, bir bankanın Orhangazi şubesine geldi. Mesai bitmeden bankaya yetişmeye çalışan Uysal, evine uğrayacak vakti olmadığı için bahçede çalışırken, giydiği lastik ayakkabılarını değiştiremeden şubeye geldi. Uysal, bankaya geldiğinde, çamurlu kara lastiklerini kapının önünde ayağından çıkardı.

ISRARLARA RAĞMEN ÇORAPLA İÇERİ GİRDİ

Bankanın güvenlik görevlisi, Uysal'ı fark edince hemen yanına giderek, kadından ayakkabılarını giymesini rica etti. Görevlinin ısrarına rağmen Uysal, ikna olmayarak, çamurlu lastik ayakkabılarını yerler kirlenmesin, diye bankanın girişine bırakıp, içeri çoraplarıyla girdi. Sırası gelince bankada işlemini yaptıran Uysal, ardından dışarıda bıraktığı ayakkabılarını giyerek, bankadan ayrıldı. 

''BENİM HİÇ AKLIMA GELMEDİ''

Orhangazi'nin Yeniköy Mahallesi'nde oturan 6 çocuk annesi Binnaz Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, banka şubesine girerken ayağındaki kara lastikleri çamurlu olduğu için çıkardığını söyledi. Bunun üzerine güvenlik görevlisinin yanına gelerek "Teyze niye lastiğini içeri almıyorsun?'' dediğini belirten Uysal, "Çamur olur içerisi dedim buna karşılık 'biz süpürürüz' yanıtını verdi. Beni ikna etmeye çalıştı ben de 'yok yok kalsın' dedim. Ben saygımdan dolayı içerisi kirlenmesin diye kara lastiklerimi çıkardım. Bana bu hareketimle örnek olduğumu söylüyorlar ama benim hiç aklıma gelmedi.'' diye konuştu.

LASTİKLİ AYAKKABISINI YIKADI

Lastiklerinin zeytinlikte çamur olduğunu anlatan Uysal, bankadan evine döndükten sonra kara lastikleri yıkadığını söyledi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILMIŞTI

İşlem yaptırmak üzere tarlasından ilçe merkezindeki bir banka şubesine gelen ve kara lastiklerini çamurlu olduğu için kapıda çıkarıp çoraplarıyla içeri giren Binnaz Uysal'ın fotoğrafı, sosyal medyada paylaşılmıştı.