BIST 9.803
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,15
HABER /  MEDYA

Yenişafak İhsanoğlu'nu çok fena ti'ye aldı

Ekmeleddin İhsanoğlu kampanyasının sloganını açıkladı, Yeni Şafak gazetesi şoke eden bir benzetme yaptı. İşte o benzetme...

Abone ol

Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir basın toplantısıyla seçim kampanyasının logosu ve sloganını açıkladı.

Basın mensupları karşısında ilk kez ciddi bir sınav veren İhsanoğlu, açılış konuşmasını oldukça tutuk bir şekilde kağıttan okuyarak tam not almayı başaramadı.

Sosyal medyada ciddi eleştiriler getirilen İhsanoğlu'nun kampanya açılış konuşmasına en sarsıcı tepki ise Yeni Şafak'tan geldi.

ekmeleddin-i̇hsanoğlu-cumhurbaşkanliği-seçim-bildirgesi.jpgEKMELEDDİN İHSANOĞLU İLK KEZ KONUŞTU

Tüm haber kanalları canlı verdiği Cumhurbaşkanlığı seçim bildirgesini Ekmeleddin İhsanoğlu elindeki metinden okudu. İhsanoğlu sorulan her soruyu da yanıtladı. İşte Ekmeleddin İhsanoğlu'nun günün olayı olan bildirgesi (TAMAMI TIKLAYIN)

Yeni Şafak İhsanoğlu'nun sloganı Twitter'ı salladı başlığı ile verdiği haberinde İhsanoğlu'nun sloganının dalga konusu olduğunu, twitter'da Pepee çizgi filminden bir şarkının İhsanoğlu'nun seçim şarkısı diye paylaşıldığını yazdı.

ekmeleddin-i̇hsanoğlunun-seçim-slogani-ekmek-olay-oldu.jpgEKMELEDDİN İHSANOĞLU'NUN 'EKMEK SLOGANI' ALAY KONUSU OLDU

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim konuşmasını da sollayan ekmek sloganı ve seçim logosu oldu. Sosyal medyada gazetecilerden dalga geçen twitler aktı. Yorumların hemen hepsi bomba (TAMAMI TIKLAYIN)


Haberde şöyle denildi:

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim sloganı "Ekmek için Ekmeleddin" sosyal medyada büyük yankı buldu. Slogan dalga konusu yapılırken, bazı kullanıcılar milli çizgi film karakterimiz Pepee'nin "iki ekmek aldım" şarkısını "İhsanoğlu'nun seçim şarkısı" diye paylaştı.

İşte İhsanoğlu'nu küçük düşürmek için kaleme alınmış gibi duran o haber ve Yeni Şafak'ın resmi twitter hesabından paylaşılan o video:

İŞTE YENİŞAFAK'IN O TWEETİ

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim şarkısı Pepee'den -VİDEO-


1404994584-yeni-safak.png 
İŞTE O ŞARKI

İki ekmek aldım eve gidiyorum/ Biri büyük biri küçük / Büyük ekmek / 1 ... 2... 1... 2... / Bu ekmek büyük / Bu ekmek küçük